MENI
lexus ly 650 1

Prva luksuzna jahta s oznakom Lexusa

Nova GR Supra GT4 koncept po prvi put u...

Mercedes-Benz V-Klasa

3. 07. 2019. Comments (0) Views: 302 Industrija, Mercedes-Benz

Prezentacija Mercedes-Benz V-Klase na Fruškoj gori

Na obroncima Fruške gore kompanija Star Import d.o.o. organizovala je aktivnu prezentaciju najluksuznijeg člana Mercedes-Benz porodice lakih komercijalnih vozila.

Karavan V-Klase ugostio je više od 100 učesnika, koji su imali priliku da isprobaju sve novine koje donosi nova generacija ovog modela. U aktivnoj vožnji po živopisnim predelima Fruške gore, V-Klasa je još jednom potvrdila da je moguće imati sve – i stil i performanse.

Od svoje premijere u 2014. godini, Mercedes-Benz V-Klasa je svojim dizajnom, osećajem visokog kvaliteta u unutrašnjosti, komforom, bezbednosnim i pomoćnim sistemima postavila reper u segmentu MPV vozila i ostvarila uspeh na internacionalnom tržištu. Nova generacija Mercedes-Benz V-klase unapređuje ove osnovne vrednosti i donosi osveženje ovom već uspešnom modelu.

Ključne tačke kojima je posvećena pažnja su restilizovan i upečatljiv dizajn prednjeg dela vozila, kao i uvođenje nove generacije dizel motora OM 654 sa četiri cilindra. Uz ovo, automatski menjač 9G-TRONIC je dostupan po prvi put u ovom modelu, dok su bezbednosni i pomoćni sistemi za vožnju, među kojima je i Active Brake Assist, dovedeni na najnoviji tehnološki nivo.

Mercedes-Benz V-Klasa

Mercedes-Benz V-Klasa

Novinu predstavljaju i optimalno dizajnirana luksuzna sedišta pružaju putnicima širok opseg funkcija, masažu leđa i kontrolu klimatizacije.

Četiri nove boje vozila (grafit siva metalik, selenit siva metalik, čelik plava i hijacint crvena metalik) proširuju spektar dobro prihvaćenih crno-belih tonova boja.

Učesnici su imali prilike da se upoznaju i sa prednostima drugih članova porodice Mercedes-Benz dostavih vozila – sistemima bezbednosti u vožnji kod novog Sprintera i praktičnosti Vito MixTo modela.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *