MENI

Brdska trka Soko banja u pokretnim slikama

Doterivanje Ušća

16. 06. 2017. Comments (0) Views: 813 Autosport, Kružne trke

Vatreni krug na Ušću

Četvrta runda šampionata Srbije na kružnim stazama pod pokroviteljstvom Sportskog auto karting saveza Srbije i uz nesebičnu pomoć Grada Beograda i AMS Srbije na repertoru je u vikendu pred nama na popularnoj novobeogradskoj stazi Ušće. Nekada davno jedna novinarska gromada naslovila je najavu u jednim dnevnim novinama „Gde su Dunav i Sava tu je trka prava“. Ako je suditi po najavama „Vatrenu kružnu ulicu“ jedino će moći da pofajta lagana prolećna kišica koja je najvaljena za subotu.

Stari dvor SAKSS Usce Predrag Đurđev, Staniša Lazarac, Mirko Butulija i Darko Glavaš

Povodom pomenutog takmičenja u Starom dvoru upriličena je konferencija za štampu, na kojoj se mogli čuti da je sve spremno za takmiačrski vikend. Darko Glavaš ispred gradske uprave učinio je dodatne napore da sve bude na zavidnom nivou po pitanju bezbednosti, Mirko Butulija u ime AMS Srbije poželo je svima uspešno takmičenje. Staniša Lazarac prvi čovek SAKSS predočio je da je subota u znaku kavlifikacija koje počinju tačno u podne, naravno posle tehničkog prijema i verifikacije, a da je nedelja u znaku trka koje takođe počinju u 12 časova. Završna reč pripala je Predragu Đurđevu koji nije krio radost što je Ušće ponovo na mapi evropskih uličnih staza i da je bio pravi pogodak što je ponovo aktivno.

Ulaz je slobodan, a poznavaoci prilika rado dolaze i tokom subote kako bi ocenili ko ima relane šanse u nedelju, naravno klasama za pobednički podijum!

Komentari su zatvoreni.