MENI

Dupli Beranovac za start sezone na krugu

Milovanović pojačava konkurenciju na Beranovcu

18. 05. 2017. Comments (0) Views: 609 Autosport, Kružne trke

Stari znanci u novoj sezoni na Beranovcu

Posle brda, kartinga i relija, na red je došla i disciplina kružne trke Sportskog auto karting saveza Srbije, koja će biti upriličena na Beranovcu nadomak Kraljeva. Imajući u vidu činjenicu da najaveći broj vlasnika takmičarskih licenci učestvuje na kružnim stazama, nije teško dokučiti da su najduže čekali na premijerno takmičenje sezone. Stari znanci po klasama uveliko su spremni za dupli program na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona.

KV i Tropico

Da bi pored duplog takmičarskog programa organizator ljubiteljima sporta brzina na četiri točka, dodatno još upotpunio isti, u subotu uveče biće organizovan koncert pop-folk Tropiko benda. Red trka, red zabave, program je koji za predstojeći vikend nudi KV rejisng tim iz Kraljeva.

Ulaznica za dva dana trka na Beranovcu koštaće 500 dinara, a važiće i za koncert „Tropiko benda“, koji će 20. maja biti održan na prostoru starog boksa.

Za one koji će prevashodno doći zbog mirisa benzina i spaljenih pneumatika, realno je očekivati da će imati šta vide, drugim rečima moći da uživaju u bravurama majstora volana, jer zimska pauza je učinala svoje. A, ako je još suditi prema najavama samih takmičara, onih koji su radi da pričaju, plus onih koji gromoglasno ćute, dupli Beranovac će biti pravi pogodak.

Komentari su zatvoreni.