MENI

Gabor deveti brzinac završio kao 81

Gabor se zahuktava u finišu

11. 01. 2017. Comments (0) Views: 912 Dakar

Prirodne katastrofe odlažu brzince

Kada se majka priroda poigra, deci ne preostaje ništa drugo, već da gledaju kako će da pretekue, odnosno da bezbedno sa udaljenosti sačekaju da se igra završi. Potopska kiša nagurala je tone zemlje na put, tako se u ovom slučaju igrala „majka“, da su se deca, čitaj lokalno stanovništvo, organizator i takmičari našli u čudu. Jedino relno bilo je otkazati brzinac.

Gabor VIII dan 2

Nažalost tokom nevremena pored materijalne štet edošlo je i do gubitka ljudskih života stanovništva koje nije na vreme uspelo da umakne nepogodi. Organiaztor je bio na visni zadatka i zemlji domaćinu ponudio maksimalnu pomoć u mehanizaciji i ljudstvu.

Još jedan brzinac koji je odložen definitino ne ide u prilog Gaboru Sagmajsteru, jer se svima pišu ista vremana, tako da u tom slučaju ne može da napreduje u generalnom plasmanu. Posle devet dana i sedam brzinaca Gabor zauzima 87 mesto u konkurenciji motociklista. Opšte je poznato da Gabor podiže ritam u drugom delu takmičenja i tako vrši prodor ka boljem plasmanu, ali avaj…pomenuta odloganja drže u igri neiskusne, ali dovoljno lude i brze…

Sutra je na programu po rečima organizatora ozbiljno težak dan, očekuje se oko 47 stepeni Celzijusovih, da bude temperatura vazduha, voziće kroz najteže dine u Južnoj Americi i naravno feš-feš, pesak sitan kao puder, koji ume da zada ozbiljne nevolje takmičarima, naročoto na dva točka!!!

Komentari su zatvoreni.