MENI

Kad se Ana kupa u kombinezonu

Srpski vozači na velikom SWS svetskom finalu u Parizu

2. 06. 2015. Comments (0) Views: 1718 Karting

Gošić i Simić opet jašu

U generalnom plasmanu i dalje vodi Ana Petrović, aktuelni šampion i vicešampion polako napreduju ka vrhu tabele. Novajlije u B ligi, sve bolje

sor

Četvrti trkački dan SOR Karting Šampionata održan je u subotu 30. maja na kartodromu Ada Huja. Obe lige su vozile po dve trke od po 14 krugova. U A ligi, zlato je pripalo Ivanu Gošić, srebro Nikolu Simiću, a bronza Draganu Jovanoviću. Aktuelni šampion Simić i vicešampion Gošić su imali isti broj poena i tim uspehom se vraćaju u prvu grupu A lige. Bilo je lepo opet ih videti u duelu na stazi.

U generalnom plasmanu, ispred svih je Ana Petrović, a prati je Jovanović, Nenad Đapa i Damjan Radovanović. U Timskom Šampionatu, vodi JR kart RT (Jovanović, Radovanović), ispred Petrović Racing tima (Ana i Milena Petrović).

U B ligi, zlato je uzeo Srećko Novaković koji je imao i najbrže vreme u obe lige (10:06,04), srebro povratnik Aleksandar Subota, a bronzu Zoran Ćalić. Treće mesto je prema poena trebalo da pripadne Igoru Kučerki, ali, nije se pojavio na dodeli.

U generalnom plasmanu B lige vodi i dalje Ćalić sa 15 poena prednosti u odnosu na Novakovića i Milana Đurića. Četvrti je Đorđe Jovanović, a peti Goran Teofilović.

sor1

Četvrti trkački dan je vožen po odličnom vremenu, ali sa neuobičajeno velikim brojem kvarova na kartinzima. U B ligi je ponovo bilo 29 trkača. Rezervacije za naredni trkački dan, koji će se održati 13. juna, su otvorene. Ove nedelje, očekuje nas veliko međunarodno finale SWS-a na kome će nastupati Ana Petrović, Nenad Đapa i Ivan Gošić. Želimo im sreću i da nam iz Pariza donesu nešto lepo.

M. Rudić

Komentari su zatvoreni.