MENI

Pobeda za Lein racing team na Red Bull Ringu

Dupla pobeda za Vesnića na RedBull ring-u

24. 05. 2015. Comments (0) Views: 511 Autosport, Kružne trke

Još jedan podijum za Lein Racing na Red Bull Ringu

Kao što smo i očekivali, vremenski uslovi danas su poslužili svim vozačima na Red Bull Ringu u Austriji u poređenju sa jučerašnjom jakom kišom.

DejoBulatovicpodijum

Mladen Lalušić i Dejan Bulatović danas su mogli odvoziti trke po suvom vremenu,a razlika u odnosu na jučerašnju trku je to što je danas Dejan Bulatović osvojio treće mesto na podijumu u klasi Turing Automobila do 3500 kubnih centimetar sa svojim Seat Leon Cup Racer MK3.

Iako je Bulatović malo izletao, ipak se vratio i završio trku na trećem mestu. Za razliku od Dejana, Mladen je završio četvrti iako se žestoko borio. Dvojac Lein Racinga mogao je da se plasira i na bolje ali pored prejakih automobila, kao sto je BMW M3 GTR bio u njihovoj klasi, jednostavno nije bilo moguće proći po pravcu.

– Zadovoljan sam kako sam odvozao. Te jače automobile i pored toga što sam ih dobijao po krivinama, jednostavno nije bilo moguće prestići i zadržati prednost na pravcima. Jednostavno, mogu da kažem da je bio odličan vikend – izjavio je Bulatović.

Lalusictwingo

Mladen Lalušić takođe je vozio u Reno Twingo kupu. I pored toga što je „držao“ drugu poziciju,dve krivine pre kraja okrenuo se i nije mogao da se vrati na svoju poziciju. Sve u svemu ovo je bio dosta kvalitetan vikend za tim,a odluka čelnika tima stoji da tim planira da odveze sve trke u CEZ šampionatu.

V. Anastasovski

Komentari su zatvoreni.