MENI

Hrčak Čarli za volanom Volvo kamiona

Subaru zadovoljan rezultatima proizvodnje, prodaje i izvoza

25. 09. 2013. Comments (0) Views: 365 Bezbednost, Hyundai, Industrija

Hyundai posvećen bezbednosti dece u saobraćaju

U utorak 17. septembra u Jagodini održana je završna u nizu manifestacija pod nazivom “Znanje i igrice za bezbedne ulice” koju Hyundai Auto Beograd organizuje još od 2008. godine. Akcije ovog tipa, posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, Hyundai organizuje svakog septembra, na samom početku školske godine, kako bi decu podsetili da pripaze na sopstvenu bezbednost. Ove godine održano je pet manifestacija u tri velika grada. U Beogradu, program je održan na tri lokacije, letnjoj pozornici sportskog centra “Olimp”, pozorištu “Vuk Karadžič” i u svečanoj sali osnovne škole “Despot Stefan Lazarević”. Učenici iz Kraljeva program su pratili na centralnom gradskom trgu, a u Jagodini na letnjoj sceni izletišta “Potok”.

DSC_3343

Deca prvog, drugog i trećeg razreda imala su priliku da kroz igru i zabavu steknu važna znanja iz oblasti bezbednosti u saobraćaju. Program je potpuno posvećen aktivnom učešću dece. Improvizovana raskrsnica sa semaforima i saobraćajnim znakovima omogućila im je da svoja znanja provere u praksi, ali na bezbedan način.

Poseban deo programa bio je posvećen ponašanju na ulici. Učenici su uz pomoć saobraćajnog policajca mogli da probaju sve potencijalno opasne situacije, nauče nove stvari i čuju korisne savete o tome kako se bezbedno kretati na putu od kuće do škole.

Broj osnovnih škola koje učestvuju u programu svake godine se povećava. Ove godine preko deset škola je imalo priliku da učestvuje, pet iz Beograda, dve iz Kraljeva i jedna iz Jagodine. Pored osnovaca, manifestaciju su pratili i predškolci iz dva vrtića sa optine Zvezdara.

Komentari su zatvoreni.