MENI
HONDA NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU Novi 1.6 i-DTEC

Honda daje 1.000.000 km garancije na motor i menjač

HALA 2 Honda repsol

Honda moto GP u Srbiji

NIKAD POVOLJNIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Fijat 500 L nacionale

22. 03. 2013. Comments (0) Views: 1191 Fiat, Industrija, Sajam

Ulaganje za bolje sutra

Sjaj skupocenih metalnih lepotana na četiri točka, pod kupolama Beogradskog sajam, nije mogao da umanji osećaj krize i opšte besparice koja vlada u našoj zemlji. Otvarajući 51. Međunarodni Salon automobila potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, naglasio je, da je ovo ulaganje u bolje i srećnije sutra i da svi trebaju da zajedničkim snaga porade na opštem boljitku iz dana u dan.

 NIKAD POVOLJNIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Fijat 500 L nacionale Samo sat vremena kasnije Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor Fijat automobila Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferara potpisali su protokol koji će građanima Srbije omogućiti kupovinu automobila „fijat 500L“ po povoljnijoj ceni – od 10.900 evra.

Protokol između Vlade Srbije i kompanije FAS potpisan je na Sajmu automobila, na štandu Fijata. Dinkić je posle potpisivanja protokola istakao da će iz budžeta biti odobreno 3.000 evra popusta po vozilu, a građani će imati mogućnost da automobil uzmu na kredit na rok od šest godina, sa godišnjom kamatom od tri odsto. A, u toku trajanja sajma automobila, kamat će biti 1,9 odsto. Ministar finansija je napomenuo da se pod tim uslovima može kupiti oko 5.000 automobila u ovoj i narednoj godini.

Komentari su zatvoreni.