MENI
NOVOOTVORENI PRODAJNO-SERVISNi CENTAR SUBARUA U ZEMUNU Cara Dušana 266

Novi Forester u novom prdajnom servisnom centru u Zemunu

OGRANIČENE KOLIČINE Prodajni salon

Fordovi s lagera po izuzetnim cenama

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

5. 02. 2013. Comments (0) Views: 713 Citroen, Industrija

Velika servisna akcija Citroen vozila u Vitru

U utorak 05. februara Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, počinje veliku servisnu akciju u svom servisu u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Kompanija je, nakon prestruktuiranja, nastavila sa redovnim snabdevanjem tržišta originalnim rezervnim delovima i odmah su odlučili da obraduju sve vlasnike Citroën vozila.

 PONUDA KOJA SE NE ODBIJAZa vreme trajanja servisne akcije predvidjeno je sniženje cena za sve ugradjene servisne delove za 10%. Na ovu, ne malu uštedu, treba dodati i drugo sniženje koje se odnosi na sve vrste usluga u servisu i koje iznosi takodje 10%.

Da ovo ne bude sve, potrudili su se u Vitro Group i specijalnim poklonom za sve koji voze Citroën, a čija su vozila proizvedena posle 2002. godine. Za njih je pripremljen specijalni poklon – besplatni pregled vozila i besplatno očitavanje autodijagnostike!

Verujemo, više nego dovoljno razloga da svoj Citroën ponovo dovezete u zvanični servis ovog francuskog proizvodjača. Akcija će trajati sve do 05. marta,a svoj dolazak možete zakazati na brojeve telefona 011/35-38-583; 35-38-589 i 35-38-555. Sajt Vitro Group je u trenutno u rekonstrukciji i očekuje se da počne sa radom sredinom februara, kada ćete moći i preko njega da zakažete svoj termin za pregled i servisiranje vozila.

VITRO GROUP Marketing

Komentari su zatvoreni.