MENI
PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

Velika servisna akcija Citroen vozila u Vitru

NA KROVU SRBIJE MINI Paceman

Na Kopaoniku predstavljen MINI Paceman

OGRANIČENE KOLIČINE Prodajni salon

11. 02. 2013. Comments (0) Views: 584 Ford, Industrija

Fordovi s lagera po izuzetnim cenama

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partera u Srbiji neki od automobila sa lagera iz modelske 2012. godine kupe po izuzetno povoljnim cenama. Recimo, najjeftiniji automobil ove marke trenutno košta samo 7.990 evra, ali uz važnu napomenu: količine koje se nude po specijalnim cenama su ograničene.

 OGRANIČENE KOLIČINE Prodajni salon U Grand Motorsu skreću pažnju na Fiestu s dizel motorom 1.4TDCi (70 KS) sa troja vrata i opremom Trend, koja se u ograničenom broju nudi za 10.600 evra (sa svim dažbinama u dinarskoj protivvrednosti), što je za više od tri hiljade evra jeftinije od redovne cene.
Izuzetna prilika se pruža i za kupovinu Fieste sa benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS) sa petoro vrata i Trend paketom opreme kojem su dodati metalik boja i treći naslon za glavu na zadnjoj klupi – a sve košta 9.850 evra, odnosno 3.000 evra manje od redovne cene. Ako se u obzir uzme oprema koju ovo vozilo poseduje, ovakva Fiesta predstavlja najbolju ponudu u B segmentu po kriterijumu vrednost za novac (value for money).

Svi Fordovi novi automobili, uključujući i ove koji se nude po specijalnim „lagerskim“ („stock“) cenama, imaju petogodišnju garanciju.

Komentari su zatvoreni.