MENI
OKOSNICA SAGMAJSTER REJSING TIMA Ričard i Gabor

Sin Ričard brži od oca Gabora

KROSERI IMAJU ČAST DA STARTUJU SEZONU Detalj sa starta klase MX2 na finalnoj trci u Horgošu prošle godine

Leskovac za start sezone moto sporta u Srbiji

OTVARANJE SEZONE HONDA MOTOCIKALA Željko Staničić i Aleksandra Nikolić

12. 03. 2012. Comments (0) Views: 2155 Brzinski, Motociklizam

Novi Fireblade uručen Željku Staničiću

U Honda salonu, u subotu 10.03.2012. Željku Staničiću, aktuelnom šampionu Srbije u klasi 1000SS, uručen je novi Honda CBR1000RR Fireblade 20th Anniversary, sa kojim će se takmičiti u predstojećoj sezoni.

 OTVARANJE SEZONE HONDA MOTOCIKALA Željko Staničić i Aleksandra Nikolić Svečanim uručenjem ovog motocikla u Delta Automoto salonu, obeležena su dva velika jubileja – 20 godina modela CBR1000RR Fireblade i 20 godina karijere Željka Staničiča, a simbolično je obeležan i početak nove prodajne sezone u kojoj će Honda ponuditi 6 potpuno novih modela motocikala po izuzetno konkurentnim cenama.

Željko Staničić višestruki šampion Srbije u moto sportu i zvanični promoter Honda motocikala, već dve godine za redom osvaja titulu šampiona države u najjačoj klasi do 1000cc vozeći Hondu CBR1000RR. Za predstojeću sezonu Željko se ponovo opredelio baš ovaj model: “Nastupaću ponovo sa modelom CBR1000RR koji se do sada odlično pokazao. Opredelio sam se za njega zbog izuzetnih performansi, ali, ono što je takođe veoma važno, vozim veoma pouzdan, vrhunski trkački motocikl uz najmanja ulaganja”. Poznat po svojoj neverovatnoj brzini i agilnosti, CBR1000RR Fireblade je ikona u svetu motocikala visokih performansi, a titula Moto GP šampiona za 2011. u klasama vozača i konstruktora, najbolji je dokaz za to.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:

Dragana Marinković
Marketing Manager
Delta Automoto, Honda
Serbia, Belgrade, Omladinskih brigada 33a
Tel: +381 11 2092812
e-mail: dragana.marinkovic@deltaautomoto.rs

Komentari su zatvoreni.