MENI
EKO Serbia

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje prve benzinske stanice u...

Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia,Žarko Zečević, prvi potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

EKO Serbia poklanja vernim kupcima atraktivna putovanja

EKO_Nagradna-igra

13. 05. 2024. Comments (0) Views: 241 Ostalo

EKO nagrađuje verne kupce atraktivnim putovanjima

Kompanija EKO Serbia, kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, u okviru nagradne igre poklanja sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre u Parizu, koje su glavni sportski događaj ove godine, kao i putovanja na najlepše destinacije u Srbiji.

Nagradna igra, pod nazivom „Nagrade za medalju!“, traje od 06. maja do 02. juna, na svim EKO benzinskim stanicama. Glavna nagrada sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre za 5 srećnih dobitnika biće izvučena 3. juna. Oni će dobiti priliku da uživo osete olimpijsku atmosferu, da prisustvuju takmičenjima i bodre srpske sportiste. Pored toga, svake nedelje (13.05, 20.05, 27.05. i 03.06.) biće izvučeni dobitnici po jednog atraktivnog vikend putovanja u Srbiji i po dva seta olimpijske sportske opreme. Ovo je jedinstvena prilika da članovi EKO Smile kluba ostvare svoje snove i budu akteri nekih novih fantastičnih priča.

Potrebno je da kupci na nekoj od 58 EKO benzinskih stanica širom Srbije sipaju 25 litara goriva 95 EKOnomy ili Diesel EKOnomy i koriste Smile karticu ili EKO Smile mobilnu aplikaciju, a za kupovinu 25 litara premium goriva svaka transakcija biće duplirana. Pored toga, uz kupovinu 2 kafe za poneti zajedno sa kupovinom 25 litara goriva 95 EKOnomy ili Diesel EKOnomy, šanse za osvajanje nagrada se udvostručuju. Za kupovinu 2 kafe za poneti i 25 litara premium goriva EKO Racing 100 ili Diesel Double Filtered, šanse su trostruko veće. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom besplatnog Call centra, na broj 0800 088 887.

Za one koji nisu članovi EKO Smile kluba i žele da to postanu jednostavan mogu da odvoje malo vremena da se prijave na nekoj od 58 EKO benzinskih stanica ili preko EKO Smile mobilne aplikacije i otvara im se širok spektar pogodnosti, uključujući i mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje neku od atraktivnih nagrada.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *