MENI
2. Ripanjski reli terenaca decembar 2023

Beogradsko „lekovito“ blato

Ferari

Premijera filma Ferrari u CineStar bioskopu u Ada Molu

Zlatne kacige SAKSS za 2023 Petar Matović, Zlatko Dobrota, Momir Subotić,Života Milić, Miloš Mirković, Andrej Dobrota i Dejan Čolović

24. 12. 2023. Comments (0) Views: 669 Autosport, Karting

Zlatne kacige: Dobroti, Subotiću, Mirkoviću i Miliću

Svečanim proglašenjem najboljih po disciplinama Sportski auto karting savaz Srbije stavio je tačku na nacionalni šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije za 2023. Zlatne kacige prestižno priznaje za tri uzastopne titule šampiona dobili su: Andrej Dobrota u kartingu, Momir Subotić i Miloš Mirković na brdskim stazama i Života Milić na krugu. Zlatnu plaketu u konkurenciju klubova osvojio je ASU As iz Zaječara, odnosno kod sponzora Grad Zaječar.

U velikoj porodici auto karting sporta Srbije, čast da „otvore“ svečano proglašenje pripala je slavodobitnicima na brdskim stazama. Usledili su majstori volana sa kružnih staza, zatim predstavnici auto slalom discipline. Ovosezonske “novajlije“ u kategoriji reli terenskih vozila bili su pretposlednji, da bi najmlađi, tačnije kartingaši bili poslednji, ali najuzbudljivji deo proslave sa akcentom na Andreju Petroviću pobedniku internacionalnog rotaks maks čelenđ nadmetanja u kategorji seniora koje je pre dve nedelje održano u Bahreinu.

Tagovi: , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *