MENI
2024landcruiserfirstedition-01

Povratak korenima: svetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

Opel Experimental jasno prikazuje budućnost brenda

Subaru Crosstrek

10. 08. 2023. Comments (0) Views: 608 Industrija, Subaru

Subaru najava novog modela – Crosstrek

N. C. Kattamis (Serbia Montenegro) LTD, zvanični distributer Subarua u Srbiji i Crnoj Gori, najavljuje potpuno novi model CROSSTREK dostupan od novembra 2023. godine.

Jedna od ključnih karakteristika novog Crosstrek-a su najnovije tehnologije dodate unapređenoj Subaru Global Platform, koja poboljšava ukupnu krutost, sigurnost i dinamiku vožnje vozila. Platforma takođe omogućava povećanje unutrašnjeg prostora i smanjen nivo buke, vibracija i grubosti (NVH).

Što se tiče dizajna, novi Crosstrek ima jači I i atletski izgled, sa smelom prednjom rešetkom, uglađenim farovima i izvajanom karoserijom. Viši nivoi opreme takođe dolaze sa dodatnim spoljašnjim akcentima za vrhunski izgled.

Ispod haube, novi Crosstrek pokreće 2,0-litarski četvorocilindrični Boxer motor sa električnim motorom i litijum-jonskom baterijom. Hibridni pogonski sklop u Crosstrek e-BOXER-u nudi uglađenije i prefinjenije iskustvo vožnje, sa trenutnim obrtnim momentom od elektromotora i besprekornim prelazima između benzina i električne energije. Crosstrek takođe zadržava svoj standardni sistem pogona na sva četiri točka, što je karakteristika Subaru vozila.

Unutar kabine, novi Crosstrek nudi udobnu i dobro opremljenu unutrašnjost koja ima modernu kontrolnu tablu sa ekranom osetljivim na dodir od 11,6 inča koji podržava širok spektar funkcija za multimediju kao što su Apple CarPlay i Android Auto integracija, omogućavajući besprekorno povezivanje pametnih telefona.

Što se tiče bezbednosti, novi Crosstrek na svim opcijama nudi Subaru-ov EyeSight sistem za pomoć vozaču. Ovaj sistem uključuje funkcije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje o napuštanju trake i kočenje pre sudara, kao i funkcije pomoći u vožnji i bezbednosti.

S obzirom da je raznovrsnost ključ za razvoj ovog vozila, vozač može mirno uživatiod gradske vožnje do aktivnih avantura na otvorenom. Dizajniran za zabavu. Napravljen za akciju.

Vozilo je dostupno za pretprodaju na svim prodajnim mestima Subaru-a u Srbiji.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *