MENI

Prvi sneg i stanje na ulicama Beograda 2018

28. 02. 2018. Comments (0) Views: 1753 Video

Mnogo drame oko jednog snega

Prvi sneg u prestonom gradu pao je krajem februara i podelio javnost, na one kojima ozbiljno smeta, do onih koji su mu se više nego obradovali. U obradovane ne ubrajam samo decu, već i svu ostalu čeljad koja nažalost samo kada padne sneg dobije trenutak da živi u BEOgradu u punom smislu imena… U ostalim situacijama sve je samo ne beo!?

Ulice i trotoare svakako valja čistiti i za te stvari postoje gradske službe, koje su ako je verovati sredstvima javnog informisanja, mahom slušam radio, radile neprekidno. Rezultati su vidljivi, ali su opet podelili javnost, kao da je neka umetnost podeliti bilo šta u Srbiji, naročito prilikom zauzimanja stava. Nezadovoljni stanjem na ulicama ne biraju način da se požale i svoje patnje podele sa ostalima, najčešće uz pomoć socijalnih mreža, kako to jako zvuči! A, dok kafenišu ili bilo koju drugu tečnost ispijaju licem u lice, ne smemo ni da zamislimo šta kulja iz njih. Kada bi isti, bili toliko revnosni u svojim poslovima, kao što zahtevaju od čistača snega, gde bi nam bio kraj!

Na stvari valja gledati iz lokalne perspektive, drugim rečima, svi da očiste ispred kuća i stambenih zgrada, što im je i obaveza, pa vajda za početak. Službe će džadu u bitnije trotoare i svima lepo!!!

Mnogo je većih i stalnih problema pritislo sve nas, da bi ovoliko cvileli zbog jednog snega, kojem je red da padne tokom zime…

U prilogu koji je snimio i montirao Ivan Fišić, pogledajte stanje u našem lokalu(što bi se reklo u kraju)!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *