MENI

Malobrojni a spektakularni

Teže gledati nego voziti

18. 04. 2014. Comments (0) Views: 1410 Bezbednost, Motociklizam

Nove kacige za novu sezonu

Da bi vožnja motocikla bila bezbedna, za sezonu koja je upravo počela, Plattner Moto & Marine, ekskluzivni zastupnik portugalskog proizvođača “NEXX” kaciga za Srbiju, u svojim izložbeno prodajnim salonima, predstavio je kolekciju za 2014. godinu.

X60 Luna

“NEXX” je marka globalno poznata po kacigama vrhunskog kvaliteta, udobnosti i funkcionalnosti, uz originalan dizajn i prihvatljivu
cenu. Sve kacige imaju homologacije, a osvojle su brojne pobede na testovima, pogotovo u kategorijama preglednosti i udobnosti.

Iz bogate palete izdvajamo najnoviji model, “SWITX SX.10” jet kacigu koja je nedavno dobila “RED DOT”, evropsku nagradu za industrijski dizajn. Reč je o homologiranim, i cenovno prihvatljivim kacigama, dobrog izgleda, sa velikim vizirom i integrisanim sunčanim naočarima, sa modularnom skoljkom, kod koje se oklop menja veoma brzo i bez upotrebe alata.

Izdvajamo i poznatu “X.R2 Carbon Pure” seriju, full face kacigu od karbonskih vlakana, sa antialergijskom i perivom unutrašnjošću koja se veoma lako vadi i postavlja. Sledi “XR.1R” serija trokompozitnih kaciga od karbona, kevlara i fiberglassa namenjenih touring i sport touring upotrebi, po ceni od samo 230 evra.

Sve popularnijoj kategoriji maxi skutera namenjena je “X40 – MAXI JET”, linija takodje trokomponentnih modularnih kaciga sa integrisanim sunčanim naočarima. Prati je “X30.V” serija, inovativnog i nagrađivanog “flip up” dizajna kod koga, i kada je donji deo podignut, ostaje zaštita brade. Najtraženije jet kacige su linije “X60” – karakteriše ih izuzetan dizajn, velika ponuda dezena i boja kao i mogućnost personalizacije u koži i teksas platnu. Podsećamo i na model “X60 LUNA”, kacigu stvorenu specijalno za dame, ukrašenu “Swarovski” kristalima, vanvremenskog dizajna i neverovatne estetike.

Komentari su zatvoreni.