MENI

Andrej Petrović takmičarski proslavio 12. rođendan

Jovanović junior bogatiji za isukstvo i pehar

13. 04. 2018. Comments (0) Views: 1600 Karting

Brza i zahtevna staza za mikro klasu

Posle celodnevnog testiranja, tačnije upoznavanja staze karting centra „ST Rauš“ u Novom Marofu, Nemanja Neca Jovanović imaće šta da kažem svojim kolegama koji će do kraja dana doputovati iz Srbije na prvo ovosezonsko međunarodno takmičenja.

Neca četvrtak Novi Marof

– U početku se činilo da je staza laka, ali posle nekog vremena, tačnije više krugova, sasvim sam siguran da je jako brza i previše zahtevna za mikro rotaks klasu u kojoj vozim. Ograničeni smo na dva prenosa i probali smo naravno sa oba, jer su samo oni predviđeni. Jedno je sigurno, da samo perfektna vožnja može da rezultira dobrim plasmanom. Lako je to reći, drugo je to izvesti tokom kvalifikacija i naravno trke – prvi su utisci Jovanovića juniora.

Andrej Dobrota, Neca Jovanović i Luka Malbaša – Ada Huja

Dok se junior odmara i raduje pojačanju iz Srbije, senior Jovanović ulaže maksimum napora kako bi što bolje pripremili takmičarsku spravu za predstojeći vikend.

– Radujem se drugarima koji će tokom dana doputovati kako bi smo zajedno učestvovali na međunarodnoj trci kao članovi naše karting reprezentacije. Andrej Dobrota i Luka Malbaša voze takođe u mikro rotaks klase i jedva čekam da zajedno izađemo na stazu – dodao je Neca.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *