MENI

Opel Corsa automobil godine 2014. u Srbiji

Mercedes-Benz Actros u Fuel Duelu ponovo najbolji

24. 01. 2015. Comments (0) Views: 552 Industrija, Mini

Doručak kod MINI-ja

Druženje sa ljubiteljima popularnog modela automobila u salonu Delta Motors-a

Mini

– Kompanija Delta Motors je u subotu 24. januara 2015. godine, organizovala druženje sa ljubiteljima i poštovaocima ovog popularnog automobilskog brenda, kome su prisustvovali i predstavnici medija.
Zaposleni u MINI prodajnom timu su u neformalnoj atmosferi kao domaćini posluživali goste, ali ih i iz prve ruke kroz TEST vožnje upoznali sa novim modelima MINI-ja.

MINI salon je za tu priliku prilagođen u MINI Caffe, a za kompletnu ponudu MINI aksesoara i odabranih modela vozila, formirane su specijalne cene, sa dodatnim benefitom za klijente koji bi tog dana kupili novi MINI po sistemu zamene staro za novo.

Gosti su imali priliku da se upoznaju sa novim modelom MINI One, koga uz metalik boju „Blazing Red”, između ostalog dopunjuju multifunkcije na volanu, tempomat, LED prednja svetla, aluminijumske felne „Heli Spoke 15”, a po specijanoj ceni od 20.990 evra u odnosu na dosadašnju cenu od 22.441 evra.

Mini1

Takođe bio je prisutan i model MINI Countryman One, sa metalik bojom „Midnight Grey“ i bogatom opremom koju između ostalog sačinjavaju: aluminijumske felne „5-Star Air Spoke -16“, multifunkcije na volanu, tempomat, Xenon svetla, radio MINI Visual Boost, parking senzori pozadi i mnoge druge pogodnosti, a cena ovog modela je 22.990 evra u odnosu na dosadašnjih 24.315 evra.

Događaj je prošao u dobroj zabavi i prijatnoj atmosferi, a ovo je samo jedna od brojnih akcija koju kompanija Delta Motors planira u narednom periodu, kako bi aktivno kroz druženje svojih zaposlenih i posetilaca sličnih manifestacija približila vrednosti MINI-ja svim zainteresovanim ljubiteljima ovog jedinstvenog automobilskog brenda.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:

Marketing Delta Motors
Radnička 8, 11030 Beograd
Tel: (+ 381 11) 353 99 29, 353

Komentari su zatvoreni.