MENI

Kia u Detroitu predstavlja novi koncept

NOVI PEUGEOT salon i NOVI 308 premijerno u Novom...

25. 12. 2013. Comments (0) Views: 1545 Industrija, Subaru

Subaru pripremio specijalnu izložbu za Auto Salon 2014 u Tokiju

Fudži teška industrija, proizvođač vozila marke Subaru, u saradnji sa kompanijom Subaru Technical International Inc. (STI), najavili su da će pripremiti izložbu ovog brenda na specijalnom Tokio Auto Salonu 2014, koji će biti održan od 10. do 12. januara naredne godine. Na Salonu, vozila marke Subaru podržaće i NAPAC (Japanska asocijacija za promociju auto delova i postprodaje), kako bi posetiocima pružili informacije i o održavanju ovih vozila.

Subaru BRZ model

Na Subaru štandu, zainteresovani će imati priliku da pogledaju pet modela sa različitom opremom „levorg-a“, koji je premijerno prikazan na 43. Salonu automobila u Tokiju. Potrošačima će se predstaviti i tri kompanije, koje proizvode ekskluzivne delove za Subaru, kao i njihovo učešće u izradi novog „levorg“ modela. Izložen će biti i automobil koji će predstavljati Subaru na 24 časovnoj trci izdržljivosti i Super GT trci, „brz gt 300“.

Special Subaru Auto Salon

Koncept „levorg“ modela je brzo postao poznat, jer u odnosu na ostale modele marke Subaru, „levorg“ se izdvaja sa originalnim dodacima, koji su u skladu sa vrednostima brenda – za „uživanje i spokoj u vožnji“. Kvalitetan eksterijer odlikuju jedinstveni aluminijumski točkovi, dok je crvena (boja vina), savršeno usklađena sa ukupnim dizajnom enterijera.

Na konferenciji za medije, osim što će biti predstavljene karakteristike automobila sa kojim će Subaru nastupiti na pomenutim trkama, biće najavljeni i specijalni noviteti brenda Subaru koji se odnose na internacionalne sportske aktivnosti u automobilskom segmentu.

Svi ljubitelji ovog brenda o Salonu i inovacijama koje će biti predstavljene, mogu se informisati na linku http://www.subaru.jp/tas2014/, dok sam događaji mogu pratiti i putem live streama http://www.ustream.tv/channel/subaru-ustream

Komentari su zatvoreni.