MENI
SPREMAN ZA MAKSIMALNE DOMETE Dušan Borković

Filovanje i tihi jecaji

Oskar za vrhunski kvalitet proizvodnje maziva FAM

27. 03. 2013. Comments (0) Views: 705 Industrija, Scania

Scania Srbija na novoj adresi

Počeo s radom moderan poslovni centar u Industrijskoj zoniu Krnješevcima.

KOMPLEKS U KRNJEŠEVCIMA

KOMPLEKS U KRNJEŠEVCIMA

Od 25. marta Scania i u Srbiji ima svoj dom – u Industrijskoj zoni u Krnješevcima, u blizini auto-puta Beograd-Šid, počeo je s radom moderan prodajno-servisni centar, u kojem su objedinjene i sve druge poslovne funkcije ove švedske marke u Srbiji.
Do novog centra se stiže skretanjem sa auto puta E70 Beograd-Šid na raskrsnici za Krnješevce i Šimanovce pre naplatne rampe, a u smeru iz Šida na istoj raskrsnici, odmah nakon naplatne rampe. Nalazi se na nekoliko stotina metara od ovog skretanja, u zoni u kojoj su već izgrađene „centrale“ za prodaju i servisiranje kamiona nekoliko renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, robno-transportni i logistički centri i proizvodni objekti.

Centar se prostire na više od 28.000 kvadratnih metara, od čega je pod objektima oko 2.000 „kvadrata“. Pod krovom glavnog objekta su servis sa četiri ulaza (jedan sa kanalom), nekoliko dizalica i kranom, magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor za sve službe – prodaju vozila i delova, finansijske usluge i prateće administrativne poslove.

Kompleks u Krnješevcima, u koji je Scania uložila više miliona evra, sagrađen je i opremljen po svim standardima koje ta kompanija primenjuje u svetu i jedan je od najsavremenijih u ovom delu Evrope, sa kapacitetima dovoljnim da ispune i buduće potrebe i zahteve kupaca i zaposlenih.

Korisnicima servisnih usluga novog poslovnog centra Scania u Krnješevcima, dosadašnjim i novim kupcima vozila i delova od važnosti će biti i informacija o novim brojevima telefona: +381 (0)11 41 441 63 (prodaja); 41 441 174 (servis); 41 441 172 (delovi) i 41 441 178 (Scania Credit).

Komentari su zatvoreni.