MENI
Miloš Đorđević šampion MX 1 za 2023 spreman za start 2024

Vlasotince za start sezone MS Srbije

Kraljevački klub briljirao u Vlasotincima

MX Vlaosotince april 2024

8. 04. 2024. Comments (0) Views: 225 Motociklizam, Motokros

Uvertira koja obećava

Prvog vikenda aprila klub iz Vlasotinaca bio je domaćin premijernog takmičenja za Otvoreni i nacionalni šampionat Srbije u moto kros diciplini, na kojem je učešće uzelo više od 60 takmičara iz zemlje i inostranstva. Posle dve trke u svim klasama kako nalaže Pravilnik takmičenja opšti utisak je da sledi uzbudljiv i neizvestan nastavak sezone. Drugim rečima, ako se po uvertiri da naslutiti razrada i zaključaj, onda će po svemu sudeći predstojeća takmičenja obilovati uzbuđenjima i iznenađenjima, na radost ljubitelja moto krosa.

Kod najmlađih u klasi MX 65 slavio je Viktor Kolnookov ispred Damjana Sokole, koji je u drugoj trci praktično dve krivine pre kraja izgubio vodeću poziciju i ujedno prvo mesto, zbog kontakta sa takmičarom koji je kasnio čitav krug, što je uslovilo da Sokola padne…

Ana Kolnookov u klasi MX 85 morala je dobrano da se potrudi kako bi slavila na prvoj trci sezone ispred odličnog Vuka Ćajića.
U MX 2 klasi pehar za prvo mesto podigao je Milan Vukajlović, dok je drugi bio Vukašin Jablanović. Aleksa Milosavljević bio je najbrži u MX 125, a u najjačoj klasi MX 1 slavio je Hristijan Ilioski.

MX B klasa koja je bodovana za nacionalni šampionat bila je u znaku Ivana Kostića. Kod MX družine najbrži bio je starti znanac Aleks Varadi, dok je kod veterana Dario Todorov bio najspremniji.

Nezvanični rezultati

MX 65: 1. V. Kolnookov, 2. D. Sokola, 3. V. V. Hajduk

MX 85: 1. A. Kolnookov, 2. V. Ćajić, 3. A. Krajnović

MX 2: 1. M. Vukajlović, 2. V. Jablanović, 3. V. Drmanac

MX 125: 1. A. Milosavljević, 2. N. Millojković, 3. M. Stojanović

MX 1. H. Ilioski, 2. M. Česko, 3. M. Đorđević

MX B: 1. I. Kostić, 2. V. Ćurčić, 3. S. Jablanović

MX: 1. A. Varadi, 2. V. Rajević, 3. V. Lang

MX V: 1. D. Todorov, 2. G. Sagmajster, 3. B. Radanov

Foto: D. Jablanović

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *