MENI
Sitroenova sajamska ponuda

Sitroen sajamska ponuda – slavimo zajedno prvih 100 godina

Toyota corolla GR sport

11. 03. 2019. Comments (0) Views: 1304 Industrija, Mercedes-Benz

Mercedes-Benz na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Tradicionalno, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Fuso i Setra vozila izlaže od 22. do 31. marta na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u jednoj od najvećih hala Beogradskog sajma, hali 3.

Novi GLE

Novi GLE

Na 3,000 kvadratnih metara Mercedes-Benz će predstaviti više premijera. Posetioci će imati prilike da upoznaju poznatog terenca, GLE u potpunom novom izdanju. U Beograd stiže i najmanji kupe sa četvoro vrata CLA, koji je premijeru imao početkom ove godine u Las Vegasu.

Novi CLA

Novi CLA

Pored ovih noviteta, beogradska publika će imati priliku da po prvi put vidi i novu B-Klasu. Poseban osvrt biće na atraktivne AMG modele, pre svega na ekskluzivan GT AMG 4-door, koji će takođe imati svoju premijeru. Pored toga, u okviru AMG ponude, predstavićemo i GT R, kao i A35, koji predstavlja ulaznicu u AMG svet. U segmentu lakih dostavnih vozila biće predstavljena redizajnirana V-Klasa, koja u Beograd dolazi pravo sa ženevskog salona automobila.

AMG GT 4 - Door

AMG GT 4 – Door

Atraktivne prodajne akcije i posebni uslovi finansiranja su takođe deo naše ponude. Specijalne ponude smo pripremili za A-Klasu i CLA čija će cena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila , posebna ponuda je za popularni GLC. Ovaj model će iznositi 46.990 EUR a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer, cena će biti 50.036 EUR. U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, OTP Leasing-om, nudimo i posebne uslove finansiranja – kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine.

AMG A 35

AMG A 35

Posebnu ponudu smo pripremili za poslovne korisnike, u okviru našeg programa Business Solution. On podrazumeva ponudu finansijskog lizinga koja obuhvata: popust na cenu vozila, popust na paket produžene garancije i održavanja, dva seta pneumatika i hotel za gume. Ponuda Business Solutions odnosi se na modele C-Klasa i E-Klasa.

B klasa

B klasa

Briga o kupcima je na samom vrhu liste naših prioriteta. Osim novih modela, Star Import je ove godine pionir u uvođenju još jedne sajamske novine. Po prvi put ćemo beogradskoj publici pružiti priliku da na licu mesta, od mladih stručnjaka, popularno nazvanih Product Expert, koji su prošli Mercedes-Benz obuku, saznaju više o tehničkim karakteristikama i specifikacijama izloženih modela.

V klasa

V klasa

Takođe, po prvi put, kompanija Star Import će izlagati i u hali 3a – pod brendom Auto Space. Širok izbor kvalitetnih rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme brendova Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva nude samo najbolje za vaš automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *