MENI

Posada Pejić – Turudić druga u generalnom plasmanu 7....

Miša Maletić Baggy 4x2

Šašinci za start autokros prvenstva

AK Galax na brdskoj trci Lopare 2023

21. 05. 2023. Comments (0) Views: 1341 Autosport, Brdske trke

Uroš Brkić novi vlasnik rekorda staze „Lopare 2023“

Uroš Brkić postavio je novi rekord staze, osvajajući srca publike. U impresivnom vremenu od 1:37.050, Brkić je demonstrirao izuzetnu tehniku, preciznost i brzinu, čime je nadmašio predhodni rekord za više od 4 sekunde i postavio nove standarde za buduće takmičare. Predhodni rekorder bio je u vlasništvu Borisa Miljevića koji je postavio sa formulom 3 sada davne 2009. godine. Brkić se takmičio u novom prototipu Norma M20F i ovo mu je prvi rekord u novom automobilu.

Događaj koji je bio u fokusu automobilskih zaljubljenika širom Republike Srpske, brdska auto trka „Lopare 2023“, održana je trećeg vikenda maja na stazi dugoj 3150 metara. Takmičenje je privuklo brojne vozače iz Republike Srpske kao i goste iz Srbije i Crne Gore, ali je jedan vozač posebno oduševio prisutne svojom izvanrednom vožnjom.

Organizator trke „Lopare 2023“ gospodin Mladen Rabrenović izuzetno je ponosan na postignuće porodičnog prijatelja Uroša Brkića i iskreno čestita na njegovom uspehu. Njegov trud, predanost i veština su doveli do ove izvanredne pobede, koja će ostati upisana u istoriju trkačkih događaja u Republici Srpskoj.

– Ova trka je bila izuzetno zahtevna, ali smo moj tim i ja uložili maksimalan napor kako bih postigao ovaj rezultat. Srećan sam što sam uspeo da nadmašim prethodni rekord i donesem ovu pobedu auto klubu Galax iz Beograda za koji se takmičim kao i generalnom sponzoru Marinković Hofmann i navijačima. Hvala svima koji su mi pružili podršku – rekao je Uroš Brkić nakon postavljanja novog rekorda.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *