MENI
Uroš Brkić brdska trka CEZ Kotor maj 2023

Uroš Brkić u prototipu do drugog mesta u klasi...

Posada Pejić – Turudić druga u generalnom plasmanu 7....

Dejan Pejić i Borko Turudić 7. Mionica reli

20. 05. 2023. Comments (1) Views: 806 Autosport, Reli

Posadi Titov – Spirov 7. Mionica reli

Premijerno takmičenje sezone u najzahtevnijoj disciplini auto sporta startovalo je 7. Minica relijem, nadmetanjem koje je bodovano za Centralnoevropsku zonu (CEZ), Otvoreno prvenstvo Srbije i nacionalni šampionat. Posle devet brzinskih ispita prvo mesto u generalnom plasmanu osvojila je posada iz Bugarske Anton Titov – Aleksandar Spirov. Drugo mesto pripalo je domaćoj posadi Aleksandar Todorović – Srđan Maksimović, a treće posadi Dejan Pejić – Borko Turudić.

Po završenom tehničkom prijemu i verifikaciji pravo nastupa ostvarila je 21 posada iz Bugarske, Slovačke i Srbije. Več od prvog brzinskog ispita gosti iz Bugarske su jasno stavili do znanja da će ove godine biti ozbiljni takmaci za prvo mesto. No, Lazar Milovanović i Nikola Sinđelić, odnosno Nikola Jović i Sanja Novaković su ozbiljno „pretili“ gostima. Posle prvog kruga sve je praktično bilo otvoreno, a onda je na trećem brzinskom ispitu prvo posada Milovanović – Sinđelić doživela izletanja, a odmah za njima i Jović – Novaković. Posle toga gosti su imali otvoren put do prvog mesta u generalnom, ali su se zato Todorović uz pomoć suvozača Maksimovića, odnosno Pejić uz čitanje radara Turudića borila za preostala dva mesta na pobedničkom podijumu. Ništa manje nije bilo uzbudljivo i napeto i u preostalim klasama.

Nezvanični rezultati
Generalni plasman
1. A. Titova – A. Spirov, 2. A. Todorović – S. Maksimović, 3. D. Pejić – B. Turudić, 4- I. Ivanov – R. Ivanov, 5. T. Nikotović – M. Milanović…

Tagovi:

Odgovor na Posadi Titov – Spirov 7. Mionica reli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *