MENI

Furiozni Danijel Panić

Uroš Brkić CEZ brdo I mesto Poljska

Uroš Brkić šampion CEZ-a na brdskim stazama

Sirmien racing tim

29. 11. 2022. Comments (0) Views: 1230 Autosport

Mandiću bronza za Centralnoevropsku zonu

Sirmien rejsing tim iz Rume u trećoj godini postojanja i rada odličnim nastupima u zemlji i inostranstvu uspešno je zaokružio sezonu 2022. U prilog tvrdnji govore, uspešna organizacija premijernog takmičenja u auto kros disciplini za šampionat Srbije krajem maja u Šašincima, titula vicešampiona u konkurenciji klubova i bronza za Branislava Mandića u Centralnoevropskoj zoni (CEZ).

Razvojni put Sirimien tima je temeljan i postupan, a predstavnici kluba bez obzira na funkciju, otvoreni su za nova dragocena znanja kako bi unapredili jednu od najmlađih disciplina auto sporta na našim prostorima kojoj se smeši lepa i uspešna budućnost. Već dokazani kao odlični domaćini, rado odlaze u „goste“ kako bi pre svega dostojno reprezentovali boje nacionalnog saveza, steknu dragocena iskustva na stazi u brojnoj i kvalitetnoj konkurenciji, a pride i da „upiju“ što više korsniih informacija, koje će primeniti na auto kros areni Šašinci.

Syrmien racing tim u jakoj i brojnoj konkurenciji

Syrmien racing tim u jakoj i brojnoj konkurenciji

Tokom sezone na tri nadmetanja za šampionat Srbije boje tima branilo je devet takmičara, koji su nije zgoreg ponoviti izborili srebro u konkurenciji klubova. Kada su pojedinačni plasmani u pitanju Danijel Palković osvojio je 3. mesto u klasi1, Branislav Mandić 2. mesto u klasi 3, Vasilije Radosavljević i Goran Cikota izborili su drugo i treće mesto u klasi 4, a Vladimir Kaić drugo u klasi 5.

Kada je u pitanju međunarodna scena Mandić je osvojio pomenutu bronzu, a minulog vikenda na Santa Domenika reliju u susednoj Hrvatskoj Miša Maletić i Zoran Milisavljević osvojili su šesto mesto u svojoj klasi u konkurenciji 12 posada.

O narednoj sezoni razmišljaće tokom predstojeće zime i sa radaošću će odbrojavati dane do starta iste.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *