MENI
Predstavnici Sirmien rejsing tima u Mađarskoj

Mandić i Cikota na visini zadatka u Evropi

A. Titov - A. Spirov škoda fabija R5 jul 2022

Posada Titov – Spirov vodeća posle prvog dana

Ceremonijlalni start 2. Borsko Braničevski reli

29. 07. 2022. Comments (0) Views: 1157 Autosport, Reli

Vikend u znaku Centraloevropske zone

Finalnog vikneda jula ASK Gaga Avala rejing tim organizuje 2. Borsko – Braničevski reli koji je se boduje za Centralnoevropsku zonu (CEZ), nacionalni šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije. Pride pomenuto takmičenje je kandidat da se naredne sezone boduje i za Evorpski Trofej – Balkan.

Posle tehničkog prijema i verifikacije pravo nastupa ostvarilo je 15 posada iz zemlje i inostranstva, kojima je u centru Despotovca u 18.01 bio upriličen ceromonijalni start.

Dvodnevno takmičenje broji sedam sekcija i 12 specijalnih brzinskih ispita. Ukupna dužina itinerera iznosi 540.02 kilometara, od čega na specijalne ispite „otpada” 160.85 km.

Prvog dana na programu je pet „brzinaca“ ukupne dužine 34.50 kilometara. Drugi dana na repertoaru su preostalih sedam specijalnih brzinskih ispita ukupne dužine 128.35 kilometara. U pitanju je asfaltna podloga.

Start prvog specijanog brzinskog ispita Ribare u subotu 30. jula po satnici je zakazan za 9.17 časova. Posle toga slede Aljudovo, Tumane, Kučajna i Gornjak, a kraj prvog dana je u 17.20 časova.

Finalnog dana, u nedelju sve počinje u 8.31 specijanim brzinskim ispitom Lazanica 1, sledi Leskovo, zatim Vlaole 1, Borsko jezero 1, Laznica 2, Vlaole 2 i Borsko jezero 2.

Idealno vreme za pobedničku posadu na ciljnoj rampi je 19.15 časova.

Tagovi: , , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *