MENI
Dragan Stojković Verba pola veka Beranovca

„Polovičnih“ pola veka Beranovca

Junior Bagi S. Miletić jun 2022Junior Bagi S. Miletić jun 2022

Srpski Miletić u znaku bagija

Auto kros Srpski Miletić jun 2022

16. 06. 2022. Comments (0) Views: 176 Autosport

„Nagrada Opštine Odžaci 2022“ za Centralnoevropsku zonu

Posle uvodne trke auto kros dicipline koja je održana krajem maja, trećeg vikenda juna ASK Drajver na stazi u Srpskom Miletiću organizuje drugu trku sezone „Nagrada Opštine Odžaci 2022“ koja će biti bodovana za Centralnoevropsku zonu (CEZ), nacionalni šampionat Srbije i Otvoreno prvenstvo Srbije .

Program takmičenja predviđa dvodnevne aktivnosti. Subota 18. jun u prepodnevnim satima rezervisana je za tehnički prijem i verifikaciju takmičara po klasama. Od 11 sati na programu su slobodni treninzi bez merenja vremena. Početak prvog službenog treninga zakazan je za 12.30 časova, a drugog u 15 sati. Početak prve kvalifikacine trke po klasama predviđen je za 18.15 časova.

Sutradan u nedelju 19. juna, druga kvalifikaciona trka startuje u 8.30. Dva sata kasnije na redu je treća kvalifikaciona trka. Polufinalne vožnje počinu od 13 sati, a finale je u 15 časova. Svečano proglašenje i dodela nagrada planirani su za 17.30.

Predstavnici kluba na čelu sa Veljkom Kocićem unazad nekoliko nedelja marljivo rade na pripremi staze uz pomoć mehanizacije, kako bi uslovi bili vrhunski. Česti prolećni pljuskovi dodatno im nameću aktivnosti, ali ASK Drajver se ne predaje, već ulaže maksimum napora da za predstojeći vikend sve bude u najboljem redu, naročito jer se očekuje pristojan broj učesnika iz zemalja u okruženju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *