MENI
StaŠa Milosavljević KSK Jagodina finale oktobar 2021

Staša Milosavljević šampionski u bambini klasi

Dimitrije Kovačević šampion rotaks senior klase SAKSSDimitrije Kovačević šampion rotaks senior klase SAKSS

Dimitrije Kovačević šampion Srbije u kategoriji seniora

Uroš Stevanović oktobar 2021

6. 10. 2021. Comments (0) Views: 238 Karting

Stevanović nastavio šampionski niz

Duplim trijumfom na finalnoj trci prvenstva Srpskog sportskog karting saveza (SSKS) koje održano prvog vikenda oktobra u Jagodini, Uroš Stevanović je osvojio titulu šampiona u klasi KZ 2 i tako uspešno nastavio niz. Valja naglasiti da je ovo junioru Stevanoviću iz Požarevca sedma titula ujedno treća u pomenutoj klasi, a pride je vlasnik i dve Zlatne kacige SSKS.

– Tamo gde je i počelo prevenstvo pre par meseci u Jagodini, na istoj stazi je i završeno. Na devetom i desetom takmičenju, jer se po Pravilniku u jednom vikendu održavaju dve odvojne trke, zabeležio sam dve pobede i tako se domogao još jedne titule. Tokom slobodnih treninga trudli smo se da što bolje podesimo takmičarsku spravu, kako bi smo tokom kvalifikacija još „malo“ popravili vreme po krugu na stazi u Jagodini. Sticaj okolnosti nije nam išao na ruku, ali sam definitivno zaradio pol ploziciju. Sezona koje je sada praktično za nama bila je zahtevna i uzbudljiva, što samo daje na težini još jedne titule šampiona. Koristim priliku da se zahvalim konkurenciji koja mi je bila dodatni stimulans, ali i organizatoru koji je čitavo prevenstvo učinio da svim učesnicma po klasama bude zanimljivo i neizvesno, što je publika umela da prepozna. U prilog tvrdnji govore brojke, jer je na svih pet vikenda tokom sezone navijača bilo u zavidnom broju – rekao je Uroš Stevanović

Uroš Stevanovič KC Jagodina oktobar 2021 a.htm

Uroš Stevanovič KC Jagodina oktobar 2021 a.htm

Kada su u pitanju planovi za narednu sezonu, svakako je još rano pričati, jer sada valja uživati u novoj tituli koja će krasiti vitrine porodice Stevanović koja nesebično ulaže sebe i sport brzina na četiri točka. Jedno je sigurno, Uroša Stevanovića od Dijamantske kacige dele još dve titule.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *