MENI

Novi poeni za Borkovića na stazi Pol Rikard u...

Ivan Mandić trening Tornik maj 2021

Mandiću prvo vreme na Torniku tokom kvalifikacija

ASU Zlatibor

4. 06. 2021. Comments (0) Views: 160 Autosport, Brdske trke

Dupla premijera na Zlatibiru

ASU Zlatibor prvog vikenda juna na stazi Tornik biće organizator takmičenja u dve discipline za šampionat SAKSS. Prva je na brdskim stazama, a druga je super drajver kategorija. Zbog toga će putni pravci za Ribnicu i Jablanicu istrpeti izmene, a alternativa je preko Šainovaca.

Čitav program počinje u subotu 5. juna tehničkim prijemom i verifikacijom takmičara. Zatim sledi objavljivanje startne liste za nezvanične i zvanične treninge po klasama. Početak prve trening vožnje zakazan je za 11 časova. Sutradan u nedelju start prve vožnje zakazan je za 11 časova. Svečano proglašenje i dodela nagrada po programu su u 15. 30 časova ispred ski centra Tornik.

Servisno parkište

Servisno parkište

Super drajver disciplina se vozi pod sloganom „Glavom do cilja 2021“. Imajući u vidu da su pomenuti mlađi u odnosu na „brđane“, tako i njihov program počinje kad završe pomenuti. Shodno tome u subotu u 15.30 počinje prvi trening, odnosno sutradan u isto vreme startuje i prva vožnja. Dodela nagrada biće upriličena u 20 časova na istom mestu gde će šampanjac otvoriti i takmičari sa brdskih staza.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *