MENI

Fijasko u finalu mini rotaks klase na Ada Huji

Mateja Radenković pobedničko postolje Genk Belgija mikro rotaks klasa

Radenković briljirao u finalu šampionata Belgije

Nemanja Neca Jovanović Austrija Bruk 15.IX 2019

17. 09. 2019. Comments (0) Views: 1314 Karting

Jovanović u Bruku potvrdio bronzu u šampionatu Austrije

Nemanja Neca Jovanović u aktuelnoj sezoni kartinga nastupa na više frontova i to vrlo uspešno. Minulog vikenda na stazi Bruk osvajanjem trećeg mesta u klasi mini rotaks koja se boduje za šampionat Austrije, stavio je tačku na jednu od priča.

– Još jedna trka u Bruku je za nama, a koliko već predstojećeg vikenda idemo ponovo na istu stazu na takmičenje koje će se bodovati za Centraloistočnu zonu Evrope, gde ću voziti više zarad treniranja, nego što me interusuju bodovi. Predhodni Bruk mi je bio bitan. Posle tri trke uz dosta uzbuđenja, neizostavnog udaranja i okretanja na stazi, što uz pomoć konkurencije, što sam završio sam na petom mestu od 13 takmičara. Zahvaljujući tim bodovima osvojio sam treće mesto u klasi mini rotaks za šampionat Austrije – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

Do kraja šampionata Centraloevropske zone i Sportstil kupa ostala je još jedna trka u Ptuju.

– Uoči finalne trke za CEZ nalazim se na drugom mestu i imam izgledne šanse da se domognem prvog mesta. Ostaje da se vidi, ali dokle god postoje šanse trudiću se da opravdam poverenje i domognem se zlatnog odličja na kraju sezone. Što se tiče Sportstil kupa tu mi je prvo mesto zagarantovano, bez obzira na plasman na finalnoj trci u Ptuju – jasan je Jovanović junior.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *