MENI

Sajamska ponuda u Toyoti je još uvek na snazi!

Renault udružuje snage sa filmom „Solo: Star Wars priča“...

23. 04. 2018. Comments (0) Views: 627 Ford, Industrija

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Potencijalnim kupcima Fordovih automobila nudi se još jedna mogućnost da po vrlo primamljivim uslovima, ali u ograničenom vremenskom periodu – samo od 23. do 28. aprila, postanu vlasnici novog ili polovnog vozila. Tokom šest prodajnih dana u devet centara u Srbiji očekuje ih ograničen broj vozila s popustima koji mogu da iznose i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ova ponuda je atraktivna ne samo zbog znatno sniženih cena, već i zbog toga što će svi novi vlasnici koji se tokom specijalnih prodajnih dana odluče za novo ili polovno vozilo, imati i pet godina besplatne garancije.

Tokom specijalnih prodajnih dana nastavlja se s odličnim uslovima finansiranja, koji se kupcima Ford vozila nude u saradnji s CA Leasingom: pravnim licima i još nekim kategorijama preduzetnika (advokatima, stomatolozima, notarima…) omogućena je kupovina novih vozila vrednosti do 40.000 evra bez učešća, a kupac može da, ako to želi, postane trajni vlasnik vozila plaćanjem 30% od novonabavne vrednosti vozila sa poslednjom otkupnom ratom. Recimo, za Ford Fiestu nove generacije, koja košta 11.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti), prvo plaćanje iznosi 250 evra! Jedini dodatni izdatak je godišnja kasko polisa koja se plaća odjednom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *