MENI
PRVO TEORIJA Vredni osnovac

43. državno takmičenje osnovaca šta znaš o saobraćaju

PRAKTIČNI DEO Osnovac u akciji na bicikli

Najbolji osnovci na pripremama za evropsko takmičenje

POJAČAN VOZNI PARK Iveko turbo

7. 08. 2012. Comments (0) Views: 1736 Bezbednost

Nova vozila AMS Srbije

Auto-moto savez Srbije uvećao je svoju drumsku flotu za 6 najmodernijih vozila za šlepovanje. To je prvi kontigent od planiranih 10 specijalnih teretnjaka za ovu letnju sezonu. U pitanju su vozila IVECO Turbo daily koja će već od danas krstariti putevima Srbije. AMSS na ovaj način, dodatno unapređuje kvalitet i brzinu pružanja usluge svojim članovima, svim vozačima u Srbiji, kao i članovima inostranih automobilskih klubova.

 POJAČAN VOZNI PARK Iveko turbo Nova AMSS vozila su proizvedena po najvišim evropskim Euro 5 standardima, klimatizovana, opremljena svim bezbednosnim sistemima poslednje generacije kao i GPS navigacijom. Opremljena su platformom za brz i lak utovar i istovar oštećenih vozila, a ukupna ulaganja AMSS u ovu investiciju su blizu 300.000 evra.

Nova šlep vozila od danas patroliraju najfrekventnijim putnim pravcima u Srbiji i pružaju efikasnu i brzu pomoć vozačima u nevolji. Naš nacionalni automobilski klub uskoro planira i nabavku novog kontigenta vozila koja će biti rasporedjena po brojnim poslovnim jedinicama AMSS duž auto puta i ibarske magistrale. Modernizacija voznog parka nesumnjivo će potvrditi poziciju jednog od najuspešnijih evropskih klubova koju AMSS ima i opravdati titulu najboljeg evropskog kluba u oblasti pružanja pomoći na putu osvojenu do sada već dva puta.

Komentari su zatvoreni.