MENI

Decenija trkanja na rental kartinzima

KAL startovao jedanaestu sezonu

1. 04. 2018. Comments (0) Views: 1679 Karting

Nemanja Jovanović trenira i na rođendan

Prvog dana aprila na jednoj od karting staza u prestonom gradu i pored promenljivih vremenskih uslova tri mlade nade domaćeg sporta brzina na četiri točka uveliko su trenirale. Nemanji Jovanoviću nije smetalo ni što mu je tog dana rođendan,naprotiv, bilo mu je veselo i radno jer su mu društvo na stazi pravili Andrej Dobrota i Luka Malbaša.

Bez napornih treninga nema ni vrhunskih rezultata, toga si i te kako svesni mlađani kartingaši, ali da bi se sve odvijalo kako treba sve su budnim očima posmatrali i uredno asistirali roditelji Branislav Jovanović i Zlatko Dobrota. Karting sezona za šampionat SAKSS staruje za dve nedelje trkom u Hrvatskoj na stazi Novi Marof, a do tada valja razraditi nove Rotaks sprave i odraditi što više krugova tokom treninga.

Toliko je volje i želje u dečacima da im kiša na početku treninga dana nikako nije smetala, šta više, potrebno je ovladati tehnikom vožnje na mokroj stazi, a treninzi između ostalog tome i služe! Dodatni motiv im je, da će posle naprnog treninga druženje nastaviti na proslavi devetog rođendana u igraonici kod domaćina Nemanje Jovanovića!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *