MENI

Marina Lazić spremno čeka konkurenciju

Treća trka Moped Endurance Kupa u subotu na Adi...

4. 09. 2017. Comments (0) Views: 2540 Brzinski, Motociklizam

MK Senior više nego solidan u Slavonskoj Požegi

U susednoj Hrvatskoj na stazi Glavica u Slavonskoj Požegi održano je finalno takmičenje Otvorenog Moto šampionata Hrvatske. Učešće su uzeli takmičari u kategoriji Road racing,Super moto i Moto klasik, i to iz Hrvatske,Slovenije,Austrije,Rumunije i Srbije.

U klasi prikolica bilo je ukupno 6 posada.U prvoj trci tokom subotnjeg dana, prvo mesto osvojili su vozač Dragan Dragoj i balanser Slobodan Vasiljević (MK Senior,Beograd), a peto mesto pripalo je vozaču Zlatku Kostadinoviću i balanserki Dragani Kostadinović (MK Senior,Beograd).

Sutradan u nedelju u drugoj trci opet su bili prvi Dragoj/Vasiljević, a treći Kostadinović/Kostadinović.Utiske koje se doneli naši takmičaruu su, da je odlično organizovana trka, da su domaćini gostoljubivi i da je bio veliki odziv gledalaca.

Dragan Dragoj predsednik MK Senior i selektor Moto klasik reprezentacije Srbije neumorno grabi ka novim izazovima i takmičenjima u nameri da sve podigne na viši nivo, ne štedeći prvenstveno sebe, ali i sve one koji se prijave da su željni učestvovanja.

Snimak trke sa prikolice: www.youtube.com/watch?v=SZSnbmvTIfw&t=396s

Komentari su zatvoreni.