MENI

Superiorni Borković trijumfovao i u Belgiji

Šolajić relista koji uživa na brzincima

24. 09. 2015. Comments (0) Views: 1725 Autosport, Brdske trke

Milovanović poziva na Slatinu

Brdska trka Slatina nadomak Banjaluke, koja je na programu finalnog vikenda septembra, pretposlednje je takmičenje šampionata Srbije. Boje klubova iz Srbije, praktično na domaćem terenu, reprezentovaće Nemanja Milovanović, koji uvek kada je u prilici obaveštava, tačnije poziva publiku da u što većem broju isprati sva dešavanja u domaćem auto sportu, koji će ako se sklope kocikice, naredne sezone samo posmatrati…

N.Milovanovic

Milovanović krasi krajnja predanost svakoj trci, nedoljiva želja da trijumfuje, ali uvek fer i korektno. Pored toga neumorno radi na novim izazovima.

– Još malo i stigli smo do kraja sezone. Posle puno problema, pehova i incidenata, možda ova 2015. i ne bude tako loša. Ovog vikenda moju ekipu Planetwin 365 i mene očekuje brdska trka Slatina-Banjaluka, a nakon dva vikenda brdska trka Rakovica-Košutnjak. Automobil je spreman kao i moja ekipa, da odradimo još dve trke kako valja i da probamo da ostvarimo željene rezultate. Ovom prilikom želim da se zahvalim pre svega mojoj ekipi i brendu Planetwin 365, svim mojim prijateljima, navijačima, publici i fanovima i da ih pozovem da isprate jos ove dve trke na kojim ću učestvovati, jer su moji planovi za 2016. godinu, ako se nabavimo budžet da se povučem sa naše scene i da ne vozim više naš – domaći šampionat. Nadam se da ćemo u tome uspeti. Slatina je jako teška i klizava staza, ali ja se nadam lepim rezultatima. Veliki pozdrav za sve vaše čitaoce!!!

Komentari su zatvoreni.