MENI

Žestoki treninzi najava uzbudljivih trka na Beranovcu

Grmljavina dvotočkaša na Kopaoniku

22. 06. 2014. Comments (0) Views: 1878 Brzinski, Motociklizam

Beranovac u punom sjaju

Idealni vremenski uslovi i više od 3.000 ljubitelja brzinskog motociklizma učinili su da nekadašnji vojni poligon za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva zablista u punom sjaju na drugom takmičenju sezone. AMKK Divlji iz Kragujevca još jednom je uspešno potpisao režiju trke za Otvoreni šampionat Srbije.

Miskovic

Vremena sa kvalifikacionih treninga po klasama, koji su održani u subotu 21. juna nagoveštavala su uzbudljiv takmičarski dan, a za maksimalnu neizvesnost pobrinuli su se takmičari 125 SP. Od prvog do poslednjeg kruga jedna drugom na braniku vozili su se Nikola Gajić i Dragan Mišković. U finalnom desetom krugu uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada su na pravcu jedan pored drugog prošli kroz cilj. Slavio je Gajić za četiri stota dela sekunde ispred Miškovića. Publika je i te kako umela da pozdravi žestoki duel na stazi takmičara u klasi do 125 kubika SP.

Klase 600 SS i 1.000 štok sport sačinjavale su diviziju, što je bila ispravna odluka. U najjačoj klasi slavio je Miloš Milovanović dok je Nenad Petrović u ulozi vozača i organizatora u poslednjem krugu morao da prepusti treće mesto mlađem Balši Zoriću. Igor Arsić bio je najbrži u 600 SS.

U klasi hepening do 600 kubika najbrži je bio Dalibor Miletić ispred Stevana Petrovića, dok je u jačoj kategoriji do 1.000 kubika Branislav Jovanović Burazer bio bez premca.

NEZVANIČNI REZULTATI

Klasa 125 SP: 1. N. Gajić, 2. D. Mišković, 3. N. Kišprdilov
Klasa 600 hepening: 1. D. Miletić, 2. S. Petrović, 3. P. Isidorović
Klasa 1.000 hepening. 1. B. Jovanović, 2. D. Stanković, 3. D. Stojković
Klasa 600 SS: 1. I. Arsić, 2. D. Todorov, 3. N. Stojanović
Klasa 1000 štok sport. 1. M. Milovanović, 2. G. Stojanović, 3. B. Zorić

Komentari su zatvoreni.