MENI

Spektakl na Glavi Zete

Zadržati treću poziciju

30. 09. 2013. Comments (0) Views: 659 Autosport, Reli

RABRENOVIĆ I RADIVOJEVIĆ ŠAMPIONI SRBIJE U RELIJU

Jubilarni 40-ti Croatia Rally, koji se ove godine vozio u okolini Poreča, bio je mesto gde je pala odluka ko će se okititi titulom šampiona Srbije u reliju za sezonu 2013. Nakon sedam brzinskih ispita ukupne dužine 119 kilometara kao prvoplasirani kroz cilj prolaze Vladica Rabrenović i Radmil Radivojević za volanom Renault Clia. Posadi WRR Team-a iz Čačka ovo je četvrti trijumf u generalnom plasmanu za Šampionat Srbije i peta uzastopna titula u klasi N3 do 2000ccm.

WRR

Rabrenović je svoj trijumf najavio pobedom na prvom brzinskom ispitu koji je vožen u centru Poreča ali put do cilja nije bio ni malo lak

– Veoma naporan reli sa dugim i veoma zahtevnim brzinskim ispitima. Imali smo i dosta problema sa automobilom, kvar na motoru, probušene pneumatike ali je moja ekipa mehaničara uspela da automobil osposobi da stignemo, ne samo do cilja prvog dana koji se bodovao za Šampionat Srbije, već da uspešno privedemo kraju kompletan reli. Žao mi je što je naš glavni konkurent iz Srbije izleteo i odustao ali smo uživali u borbi sa posadama iz Hrvatske, Slovenije i cele Evrope – rekao je Rabrenović.

Posada WRR Rally Teama jedina je od devet srpskih koje su ovog vikenda vozili u Hrvatskoj stigla do cilja drugog dana i zajedno sa najboljim vozačima Evrope proslavila novi uspeh.
P. Janković

Komentari su zatvoreni.