MENI

Arsić novi šampion u 600 SS

Sagmajster i Euro petrol u novoj avanturi

18. 09. 2013. Comments (0) Views: 1564 Motociklizam, Motokros

Antić napada bronzu na Haskovu

Pretposlednja trka Istočnoevropskog šampionata u moto krosu na repertoaru je ovog vikenda na stazi Haskovo u Bugarskoj. Kako je nacionalna „priča” završena pre mesec dana trkom u Punoševićima, domaćim kroserima jedino preostaje međunarodna scena da se domognu još nekog odličja ili da takmičenje iskoriste kao dobar trening.

antic

Branko Antić novi šampion klase M X 1 Otvorenog prvenstva Srbije, dobrim plasmanima na dve preostale trke nekadašnjeg šampionata Balkana, ima sasvim izgledne šanse da se domogne bronzane medalje, odnosno trećeg mesta u pomenutoj klasi.

– Sticajem okolnosti, imam velike šanse da se na dve preostale trke šampionata Istočne Evrope, zahvaljujući što većem broju osvojenih bodova dokopam trećeg mesta, što svako neće biti mali uspeh. Gledano realno to neće biti lak zadatak, jer je konkurencija vrlo jaka i svi su spremni da do maksimuma potroše sebe i motocikle. Takmičarima iz Bugarske ide na ruku domaći teren, ali se svakako neću predavati. Treniraću dva dana na stazi Globare kod Kruševca i onda pravac Haskovo po nove bodove. Posle toga slede tri nedelje pauze i finalna trka na Trojanu takođe u Bugarskoj – rekao je Antić.

Danijel Vaštag sekretar MS Srbije pored poslate prijave za Antića, na adresu organizatora odaslao je potvrdu da će učestvovati braća Stanojević, Miodrag i Mladen iz MK Pusta reka. Iz Pirota ide Marko Kostić, a iz Beograda put Haskova krenuće i Aleksandar Stanković koji vozi sa licencom MS Hrvatske.

Komentari su zatvoreni.