MENI

Domaće reli snage u sportsko radnoj poseti Hebrosu

Vesnić fantastičan na prvoj trci

14. 06. 2013. Comments (0) Views: 1610 Autosport, Brdske trke

Dupli program na Glavi Zete

Auto federacija Crne Gore u saradnji sa AMSCG ovog vikenda na Glavi Zete organizovaće dupli program kup takmičenja na brdskim stazama. Vlahović klub iz Bara uz pomoć ljudi dobre volje preuzeo je na sebe organizaciju takmičenja koje će okupiti veliki broj kako domaćih tako i vozača iz okruženja. Domaći takmičari biće oslabljeni za kolege koji su prethodnog vikenda u komšiluku morali da završe trke pre kraja zbog tehničkih kvarova, koje zbog kratkog vremenskog roka nisu stigli da otklone, ali zato svi koji su spremni voziće bez milosti.
Nesobanicevic
Željko Banićević uveliko je spreman za okršaj na domaćem terenu, imajući u vidu činjenicu da je propustio trke u Makedoniji i Hrvatskoj, a ko poznaje Gorskog cara sa sigurnošću zna da je to teško podneo.
– Za Vodno i Malačku imao sam opravdanje, koje je svima jasno. Nedovoljno finansija direktno utiče na pripremljenost automobila, svi koji me poznaju znaju da u tim situacijama ne putujem na takmičenje. Kup na brdu i dupla trka u Nikšiću je nešto sasvim drugo, tako da tu nisam mogao da odolim već sam se maksimalno angažovao da koliko toliko spreman dam doprinos u borbi protiv štoperice i na taj način takmičenje učinim zanimljivijim i borbu za prvo mesto u generalnom plasmanu neizvesnijom. Očekujemo lepo vreme, dosta takmičara i veliki broj publike pored staze, jer će sasvim sigurno imati šta da vide – rekao je Banićević.
PlakatgZete
Sutra sa početkom u 13 časova, startuje prva trka, pre koje će uslediti zvanični treninzi po klasama. Isti program očekuje se i u nedelju 16. juna, posle čega će uslediti svečano proglašenje i dodela nagrada najboljima. Na trci će pored izuzetno atraktivnih takmičarskih automobila publika moći da vidi i sportske varijante iz renoove proizvodne game, počev od modela tvingo, preko klia i megana RS koji će biti u svojstvu sigurnosnog vozila, što govori u prilog ozbiljnosti same organizacije.

Komentari su zatvoreni.