MENI

Na korak do šampionske titule

Borković i Vesnić u tandemu u Sloveniji

VOZE U KULI Karting ekipa

23. 08. 2012. Comments (0) Views: 1269 Autosport, Kružne trke, Ostalo, Reli

Odlaganja i otkazivanja

Real motorsport iz Beograda organizator Tara relija koji je trebalo da bude odražan ovog vikenda na terenima oko Bajine Bašte, iz moralnih razloga i poštovanja prema poginulim i njihovim porodicama, doneo je odluku da otkaže takmičenje. Novi termin će biti objavljen naknadno.

VOZE U KULI Karting ekipa

VOZE U KULI
Karting ekipa

U konsultaciji sa čelnicima Srpskog auto Saveza, klub je doneo sasvim ispravnu odluku, ali se u isto vreme ne može izbeći činjenica da je to direktna posledica, posle tragedije na Tari, tokom međunarodne brdske trke. Nije isključeno, a uveliko se o tome priča, da neće više biti ni auto trka na poznatim terenima u zapadnoj Srbiji, gde je publika dobro poznavala sport i iskreno ga volela!

Kružna trka Batajnica 2012 biće održana u terminu 15 i 16. septembar. Biće to drugo pomeranje datuma ovog takmičenja koje se pored domaćeg AMS Srbije šampionata boduje i za regionalni KUP ali i CEZ. Trka je prvobitno zakazana za 1 i 2. septembar, da bi od Vojske stigla depeša o aeromitingu pa je trkački vikend pomeren za sedam dana. Pre nekoliko dana stiže nova vest, a tiče se polaganja zakletve kadeta i letenja pripadnika ratnog vazduhoplovstva V S.

Da bi sve imalo dramsku notu i opšte poznati neophodni zaplet, pomenuti termin se preklapa sa takmičenjem koje istog vikenda organizuje SAKSS u Kraljevu. Ujedno CGSAMSK je Sportskom auto i karting savezu Srbije uputio dopis u kome se auto trka na brdskim stazama „Glava Zete – Bogetić“ koja je trebalo da se održi 25 i 26. avgusta 2012. godine se otkazuje. U vikendu pred nama jedino je izvestan karting u Kuli kod Vrbasa, četvrta trka šampionata SAKSS.

Komentari su zatvoreni.