MENI
Renault Rafale

Otvoren DDOR BG Car Show i Motopassion

Nova Opel Frontera: Prostran i zabavan SUV dostupan i...

Automobilski forum Beogradski sajam mart 2024

26. 03. 2024. Comments (0) Views: 210 Industrija

Automobilski forum proglasio najbolje

Na 33. dodeli priznanja Automobilskog foruma, održanoj na ovogodišnjem Sajmu automobila 2024, Čedomir Brkić predvodio je svečanu ceremoniju koja je privukla veliku pažnju posetilaca i predstavnika medija. Uz sjajnu organizaciju i izbor za hostese sajma, ovaj događaj ponovo je potvrdio svoj visoki rejting u automobilskoj industriji.

Priznanja i nagrade su dodeljene zaslužnima u više kategorija, a svečanost dodele priznanja otvorio je Vlada Marinković iz kompanije Marinković Hoffman. On je podelio plakete najuspešnijima, pokazujući tako podršku i priznanje za njihov trud i inovacije.

Plaketa za Generalnog direktora godine pripala je Habič Slavcu, dok je plaketa za najviše premijera otišla u ruke Auto Čačka. Toyota Land Cruiser osvojila je plaketu za predpremijeru, dok je Ducati odneo priznanje za inovaciju zahvaljujući svojem revolucionarnom mono-cilindru.

Takođe, Tago Moto Centar je proglašen za Moto centar godine zbog revolucionarne Trilobite moto opreme, a NS Steel 1989 je dobio plaketu za doprinos ekologiji. Milenijum Osiguranje istaklo se sa svojim „5 plus 1“ paketom, dok je Alta Banka nagrađena za najbolji auto kredit. Kacimbas Autostyling je dobio priznanje za naj autostajling sajma.

Specijalno priznanje „Grand Prix“ Beograda dodeljeno je Đorđo Adrianiju, čoveku koji je značajno doprineo podizanju trke oko Kalemegdana na viši nivo. Lazar Marinković iz kompanije Marinković Hofmann odneo je plaketu za novi precizni ispitivač stanja autobaterije.

Pored prestižne dodele priznanja u automobilskoj industriji, ovogodišnji Sajam automobila 2024 bio je domaćin i izuzetnog događaja izbora za mis, koji je dodatno obogatio program i privukao veliku pažnju publike.

U kategoriji „Mis automobilizma“, pobedu je odnela Isidora Cergić sa štanda Citroena, čime je svojom pojavom i predstavljanjem dodatno istakla lepotu i eleganciju koja pristaje brendu Citroen.

„Mis moto“ postala je Mina Medić sa štanda Ducati, koja je uspela da u potpunosti dočara strast i energiju koja se veže za Ducati brend.

Milica Radojković sa štanda BMW-a osvojila je titulu „Mis elegancije“, predstavljajući se sa stilom koji odražava prestiž i sofisticiranost karakteristične za BMW.

U kategoriji „Mis fotogeničnosti“, Natasa Tanjega iz GM je zasijala, pokazujući kako fotografija i automobilizam mogu savršeno da se spoje.

„Miss šarma“ titulu ponela je Ana Molnar, Škoda. Njen šarm i pozitivna energija bili su u potpunosti u skladu sa duhom brenda Skoda.

Svaka od ovih izuzetnih dama donela je poseban sjaj i glamur na sajam, predstavljajući brendove na jedinstven i nezaboravan način.

Prvi virtualni press reli, održan u okviru Sajma automobila 2024, predstavljao je inovativan i uzbudljiv događaj koji je privukao veliku pažnju kako učesnika, tako i publike.

Organizacija prvog virtualnog press relija bila je odraz tehnološkog napretka i sve veće integracije digitalnih rešenja u svet automobilizma. Učesnici su se takmičili u tri kategorije: seniori, dame i juniori, pri čemu je svaka kategorija imala svog pobednika. Korišćene su napredne simulacije vožnje koje su pružile realistično iskustvo trkačkih staza, uključujući i specifične izazove kao što su vremenski uslovi i terenske prepreke.

U kategoriji seniora, pobedu je odneo Stefan Bendic, sportski novinar RTS-a. Stefanov uspeh na virtuelnom reliju dokazao je njegovu strast prema automobilizmu i sportskom novinarstvu, kao i sposobnost da se istakne u novim i inovativnim formatima takmičenja.

U kategoriji dama, najbrža je bila Kruna Una Mitrović, predstavnica TV Happy. Njena pobeda odrazila je preciznost, taktičko razmišljanje i upornost, što je učinilo da se istakne među konkurentima.

Veljko Pavlović, takođe sa RTS-a, dominirao je u kategoriji juniora. Njegova mladalačka energija i entuzijazam za virtuelne trke doprineli su njegovoj impresivnoj performansi. Veljkova pobeda naglašava važnost nove generacije učesnika u automobilizmu i otvara put za dalji razvoj virtuelnih sportskih događaja.

33. dodela nagrada Automobilskog foruma, pod vodstvom Čedomira Brkića, primila je pohvale za organizaciju, što je doprinelo zadovoljstvu svih učesnika. Ovaj događaj nije samo privukao veliki broj posetilaca već je i bio praćen od strane medija, potvrđujući njegov značaj u svetu automobilizma. Spoj tradicije i inovacija, zajedno sa visokim nivoom angažmana i entuzijazma, učinio je 33. dodelu nagrada Automobilskog foruma ključnim događajem koji je ostavio dubok utisak kod svih prisutnih.

Foto> Saša Šarčević

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *