MENI
priusplug-inhybrid3

Potpuno novi Prius PHEV startovao na srpskom tržištu

Triple Care

Sedam godina trostruke bezbrižnosti za vlasnike MG automobila

Corolla SD 1.5 Terra

4. 09. 2023. Comments (0) Views: 488 Industrija, Toyota

Do novih Toyotinih vozila uz fiksnu dinarsku ratu tokom čitavog perioda otplate

– Nova finansijska ponuda za nabavku Toyotinih vozila kreirana je da zaštiti kupce od neplaniranih dodatnih troškova kojima su izloženi u slučaju varijabilnih kamata i devizne klauzule
– U kampanji “Pola-pola” rata za model Aygo X iznosi 14.912 dinara (učešće 50 odsto, period otplate sedam godina, naknada za obradu kredita uključena u ratu)
– Visina učešća zavisi od želje kupca a minimalni iznos je 10 odsto

U vreme konstantnog rasta kamata i promenljivih rata nova finansijska ponuda za kupovinu Toyotinih vozila deluje kao pravo osveženje na tržištu. Kredit s fiksnom dinarskom ratom tokom celog perioda otplate omogućava kupcima planiranje i izbegavanje dodatnih troškova koji su neminovni u slučaju varijabilnih kamatnih stopa i rata s deviznom klauzulom.

Visina učešća zavisi od želja i potreba kupaca, a minimalni iznos je 10 procenata. Ponuda je kreirana i važi samo za fizička lica, a naknada za obradu kredita uključena je u ratu i ne mora da se plaća prilikom odobrenja.

POLA PLATI SADA, POLA UZ FIKSNU DINARSKU RATU OD 14.912 DINARA

Toyota Aygo X, gradski krosover nove generacije s jednolitarskim benzinskim motorom maksimalne snage 72 “konja” i paketom opreme X-Play (akcijska cena 15.990 EUR), ima najpovoljniju cenu i samim tim najmanju ratu u ponudi. Ukoliko se kupac odluči za varijantu nabavke “pola-pola” rata će iznositi samo 14.912 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu), s uključenom naknadom za obradu kredita. Da podsetimo, oprema X-Play nudi napredni paket aktivne bezbednosti Toyota Safety Sense 2, klima uređaj, kameru za vožnju unazad, Toyota Touch 2 info sistem s ekranom od sedam inča, integraciju s pametnim telefonima i drugu zanimljivu opremu.

Model Yaris 1.5 Stella (92 kW/125 KS, akcijska cena 18.490 EUR), u varijanti “pola-pola” može da se nabavi uz fiksnu ratu od 17.244 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu), s uključenom naknadom za obradu kredita. Paket opreme Stella sadrži Toyota Safety Sense 2, klima uređaj, kameru za vožnju unazad, integraciju s pametnim telefonima, prednja svetla za maglu, Toyota Touch 2 info sistem s ekranom od sedam inča…

Corolla Sedan, u redizajniranom izdanju za ovu modelsku godinu, s paketom opreme Terra i benzinskim motorom od 1,5 litara (92 kW/125 KS) ima akcijsku cenu od 19.990 EUR a u ponudi “pola-pola” dostupna je uz fiksnu ratu od 18.644 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu). Paket Terra nudi Toyota Safety Sense 2, kameru za vožnju unazad, Toyota Smart Connect s ekranom od 10,5 inča, klima uređaj s mikrofilterom protiv polena i drugu korisnu opremu.

Sve popularniji model Yaris Cross s benzinskim motorom od 1,5 litara (92 kW/125 KS) i paketom opreme Sol (akcijska cena 21.490 EUR) u ponudi “pola-pola” može da se nabavi uz fiksnu ratu od 20.042 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu). Oprema Sol sadrži Toyota safety Sense 2, Toyota Touch 2 s ekranom od osam inča, aluminijumske naplatke, integraciju s pametnim telefonima, kameru za vožnju unazad…

Ponuda kredita s fiksnom dinarskom ratom za čitav period otplate važi i za ostale modele Toyote koji se plasiraju na srpskom tržištu, a kompletna ponuda dostupna je na web stranama Toyote Srbija (www.toyota.rs) u sekciji za Posebne ponude:
https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *