MENI
A behind-the-scenes look at the prototyping process for the future all-electric Renault 5 (3)_1

Električni Renault 5: Pogled iza kulisa

2024landcruiserfirstedition-01

Povratak korenima: svetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

Nouveau Renault Scenic E-Tech electric (3)_1

25. 07. 2023. Comments (0) Views: 676 Industrija, Renault

Od koncepta Scenic vision do novog Renaulta E- Tech electric

• Prvi Renault koji će otelotvoriti novu strategiju održivosti brenda
• Drugi električni automobil C-segmenta nastao u okviru strategije Renaulution
• Novi Renault Scenic će biti predstavljen 4. septembra na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu

Koncept Scenic Vision, predstavljen na konferenciji ChangeNOW u Parizu, najavio je drugu fazu Renaultove strategije električnih vozila u segmentu C: jačanje sveobuhvatnog asortimana 100% električnih putničkih vozila novim električnim modelima Megane E-Tech, ZOE i Twingo.
Scenic Vision je utro put ka održivijoj, sigurnijoj i inkluzivnijoj mobilnosti. To je vozilo koje ostvaruje svoju viziju i istražuje nove perspektive i predstavlja oličenje najnaprednijih tehnoloških ideja za dekarbonizaciju.

Novi Renault Scenic E-Tech electric će pratiti njegove stope i biće prvi proizvodni model koji će otelotvoriti Renaultovu novu strategiju održivosti, fokusiranu na životnu sredinu, bezbednost i inkluziju.

Pretproizvodni uzorci, koje će Renault inženjeri testirati na javnim putevima ovog leta, već otkrivaju konačne obrise novog modela.
Proizvedeni u ElectriCity centru za električna vozila u Douai-u, imaju poseban maskirni uzorak koji je razvilo Renaultovo odeljenje za dizajn. Igrajući se sa linijama i šarama našeg novog ikoničnog logotipa, ovaj maskirni dizajn, koji je ranije viđen na predserijskim Megane E-Tech electric vozilima, na putu stvara efekat zaslepjujuće kamuflaže..

Svetska premijera novog Renaulta Scenic E-Tech electric će se održati 4. septembra na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *