MENI
chr-pre-launch-shot-pr1

Svetska premijera potpuno nove Toyote C-HR

EKO Serbia - Evropske igre 2023

EKO Serbia i Olimpijski komitet Srbije

Peugeot_glavna_strana

28. 06. 2023. Comments (0) Views: 602 Industrija, Peugeot

Komercijalna vozila dostupna za isporuku odmah

PEUGEOT nudi kompletnu, modernu i raznoliku paletu lakih komercijalnih vozila, koja predstavljaju optimalan odnos cene i opreme, kvaliteta i pouzdanosti, i koja odgovaraju na svaki zadatak koji pred njih stavite. Bilo da ste vlasnik preduzeća ili menadžer voznog parka, sve profesije imaju svoje zahteve, a vaši savršeni poslovni partneri, PEUGEOT Partner i PEUGEOT Boxer, dostupni su za isporuku odmah.

PEUGEOT Partner je već 20 godina testiran od strane poslovnih korisnika koji su pratili visoke referentne vrednosti kako bi ponudili kvalitetan proizvod na tržištu. Nova generacija PEUGEOT PARTNER, u segmentu komercijalnih vozila, nudi novi nivo udobnosti i zadovoljstva u vožnji, zahvaljujući PEUGEOT i-Cockpit®.

PEUGEOT Boxer komercijalno vozilo ima brojne karakteristike dizajnirane da podrže vaše poslovanje i zadovolje sve vaše potrebe. U novom PEUGEOT Boxer-u, instrument tabla je elegantna i funkcionalna zahvaljujući brojnim pregradama za odlaganje stvari. Da bi zadovoljio specifične potrebe svojih klijenata – profesionalaca, samostalnih trgovaca ili menadžera voznih parkova – PEUGEOT Boxer dostupan je u nekoliko verzija prilagođenih vašim potrebama.

Budući vlasnici mogu se obratiti najbližem PEUGEOT ovlašćenom centru za konkretnu ponudu vozila sa lagera.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *