MENI
Der neue EQT von Mercedes-EQ // The new EQT from Mercedes-EQ

Novi EQT kombinuje varijabilnost i visokokvalitetnu opremu

Renault Rafale

Rafale: Staro ime za novu perjanicu

11. 05. 2023. Comments (0) Views: 507 Industrija, Renault

Renault sa Australom uplovio u Srbiju na „Novom talasu“

Nekako s proleća, prvom polovinom maja Renault je domaćoj javnosti predstavio novu strategiju brenda „NOUVELLE VAGUE” (Novi talas) oličenu u potpuno novom model Austral.

Renault je predstavio svoj ambiciozni model u ponudi SUV-ova: novi Renault Austral. Ovim modelom će pokušati da ponovo osvoji C-segment, najprodavaniji segment svetskog tržišta automobila. Na krilima ovog nesporno savremenog novog modela, brend nastavlja tradiciju razvoja „vozila za život” i preduzima sledeći korak u osvajanju C-segmenta – ofanziva koju je započela sa modelima Megane Conquest i Megane E-TECH Electric. Promovisanjem filozofije „Nouvelle Vague”, Renault želi da postane etalon vrednosti u području tehnologije, čiste energije i usluga u automobilskoj industriji.

Renault Austral, Beograd, Stojkov salas, Kovilj, Mala Remeta, 10.05.2023.  PHOTO / ALL agency

Renault Austral, Beograd, Stojkov salas, Kovilj, Mala Remeta, 10.05.2023.
PHOTO / ALL agency

Novi Austral se zato savršeno uklapa u strategiju Renaulution! Njegovo ime evocira prizore otvorenih južnih prostranstava i nagoveštava beskrajne mogućnosti koje su već duboko utkane u Renaultov DNK. Renault se kroz Austral pozicionira kao savremeni brend koji zrači toplinom i brigom za svoje korisnike, a njihovoj svakodnevici daje novi kvalitet.

Spoljašnji dizajn novog Australa zbog toga ima sve odlike tradicionalnog SUV-a, ali i više od toga: sportski je građen i tehnološki napredan. Postoje tri nivoa opreme: Equilibre, Techno i Iconic. Po prvi put je dostupan i u ekskluzivnoj verziji Esprit Alpine koju karakteriše naglašeno sportski stil.

Elegantna i veoma napredna unutrašnjost odiše udobnošću. Krunski dragulj prostrane i udobne unutrašnjosti svakako je ekran OpenR. Ova inovacija povezuje komandnu tablu, navigaciju i multimedijalni sisteme u jednu celinu, a kupcima donosi i najbolje usluge i aplikacije iz Google ponude. Dva ekrana od 12 ̋ i head-up ekran od 9,3 ̋ zajedno čine površinu od 1000 cm2. Rezultat je intuitivno i povezano iskustvo u unutrašnjosti.

Novi Austral je vrhunsko ostvarenje savremenog vozila sa ukupno 32 sistema za pomoć u vožnji*, sistemom MULTI-SENSE za podešavanje postavki vožnje i Renaultovim sistemom upravljanja na sva četiri točka treće generacije: 4CONTROL Advanced. Korisne, proaktivne i inteligentne tehnološke funkcije doprinose udobnosti, užitku i sigurnosti putnika.

Renault Austral

Renault Austral, Beograd, Stojkov salas, Kovilj, Mala Remeta, 10.05.2023.
PHOTO / ALL agency

Austral je ujedno i prvi Renaultov model koji je zasnovan na trećoj generaciji platforme CMF-CD, razvijene u saradnji sa Alijansom. U njega se ugrađuje i najnovija, još snažnija i efikasnija verzija potpunog hibrida E-TECH, kao i dve ponude blagih hibridnih motora (benzinski motor uparen sa 12 V ili 48 V baterijom). U ponudi su i različite varijante elektrifikovanih motora kako bi privatni i flotni kupci pronašli pravo rešenje za sebe.

Novi Austral se proizvodi u modernoj fabrici Palensija u Španiji, gdje u svakoj fazi proizvodnje prolazi najstrože provere. Od odabira materijala preko provere funkcionalnosti do sklapanja delova i bojenja – ništa nije prepušteno slučaju. Kvalitet i izdržljivost su bili vodilje u dizajnerskom procesu, a stručnjaci pod okriljem brenda i potencijalni kupci su pomogli da se osigura da dizajn ispunjava gotovo hiljadu zacrtanih kriterijuma.

*Sistemi za pomoć u vožnji su dostupni u zavisnosti od države. U Srbiji je aktivno 27 sistema za pomoć u vožnji.

Uz jedan od najboljih multimedijalnih sistema na tržištu i najefikasniji hibridni motor na svetu, novi Austral osvežava Renaultovu ponudu u C-segmentu proizvodom koji odgovara njegovim ambicijama i cilja samo srce evropskog tržišta.

ATLETSKI I ELEGANTAN DIZAJN
Novi Renault Austral spaja sve odlike SUV-a i upotpunjuje ih novim dizajnerskim jezikom brenda. Njegov elegantan i sportski dizajn odiše karakterom. Tehnološki napredna unutrašnjost može se pohvaliti odabranim materijalima i besprekornom završnom obradom kao i izuzetnom prostranošću dostojnom porodičnog automobila. Dostupan je i u ekskluzivnoj verziji Esprit Alpine koju karakteriše naglašeno sportski stil sa dinamičnim i upečatljivim elementima dizajna.

Austral cenovnik 2023

Austral cenovnik 2023

Tagovi: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *