MENI

Evropska premijera potpuno novog Subaru Outback-a

oprogramowanie_jazda_pod_prd_img_h900

Bosch sistem upozorenja za vozače koji se kreću u...

Dacia u galaktičkoj DUSTAR avanturi_01_04 u 10h00

1. 04. 2021. Comments (0) Views: 1245 Dacia, Industrija

Dacia osvaja nove galaksije svemirskim programom Duster

• Dacia predstavlja DUSTAR, prvi cenovno pristupačan svemirski program
• Nakon što je uzdrmala temelje savremene automobilske industrije na Zemlji, Dacia je odlučila da pošalje Duster u svemir
• DUSTAR je mali korak za Daciju, ali veliki za budućnost jednostavnih, zabavnih i uzbudljivih svemirskih putovanja
• DUSTAR će biti lansiran danas. Lansiranje možete pratiti uživo u 10h00 na Dacia Srbija youtube kanalu, link https://www.youtube.com/watch?v=1-g31Bw8tsA

Dacia, automobilska marka sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je najavila lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa. Poduhvat nazvan DUSTAR je jedinstven u svetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rešenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.

Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje ovog revolucionarnog poduhvata i pretvorila ga u događaj kakav ni u kom slučaju ne želite da propustite. DUSTAR u istraživanje svemira kreće 1. aprila 2021.

Na ovaj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje savremene automobilske industrije svojim pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njeni brilijantni inženjeri već godinama razvijaju savremena i jednostavna vozila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući Dacijinom zavidnom iskustvu i stručnosti kao i pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Ovaj svemirski poduhvat nam dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.

Iz tajne tehničke baze na Zemlji oglasio se Alan Ding, vodja operacije programa DUSTAR, i dodao:
– Sve napore ulažemo u postizanje najboljeg odnosa uloženog i dobijenog i zadržavanje kvaliteta. Budući da smo se već dokazali na Zemlji, svemir se nameće kao logičan sledeći korak. Mnogi maštaju o putovanju u svemir, a mi želimo da vam pokažemo kako uz malo truda možete postići puno i ostvariti svoje snove. Neopisivo sam sretan što će se naš izdržljivi i robusni Duster danas vinuti u nove visine.

Onima koje baš i ne privlače svemirska putovanja nudimo zvezdanu ponudu na Zemlji. Na primer, novi Logan, Sandero Stepway ili drugu generaciju Dustera koja je sada svestranija nego ikada. Duster je omiljeni porodični automobil zahvaljujući činjenici da je udoban i ugodan za vožnju, a dostupan je i sa pogonom na sva četiri točka za sve one željne pustolovina.

Potpuno novi Logan i Sandero Stepway su jednostavna, esencijalna, kvalitetna i pristupačna vozila koja karakterišu Dacijine osnovne vrednosti. Oba modela zadržavaju neospornu praktičnost marke i trenutno su u prodaji.

Pratite oficijalno lansiranje DUSTARA 1. aprila 2021. u 10h00 https://www.youtube.com/watch?v=1-g31Bw8tsA

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *