MENI

Nemanja Neca Jovanović treći u Ćustendilu

Nemanja Neca Jovanović novembar Ada Huja kontra krug

Kontra krug na Ada Huji

Saša Milosavljević i Vukašin Pavlović

10. 11. 2020. Comments (1) Views: 818 Karting

Vukašinu Pavloviću karting liga Srbije

Potpuno simbolično na Mitrodovan kada su se hajudci u davna vremena rastajali, na stazi karting centra u Jagodini održano je finale karting lige Srbije. Pobednik četvrte sezone kartingaša amatera je Vukašin Pavlović, koji je tom prilikom od organizatora dobio karting kao nagradu za najboljeg. Vicešampion je Nikola Filipović, a trećeplasirani je Saša Milosavljević.

– Nemam reči da opišem kako se osećam, posle izuzetno zahtevne i teške sezone. Na deset nadmetanja u konkurenciji kao nikada do sada, a to je 57 takmičara iz svih delova Srbije uspeo sam da osvojim najviše bodova i sasvim zasluženo slavim. Karting kao glavna nagrada svakako je nešto po ćemu ću pamtiti sezonu 2020. Sledi zimska pauza, a naredne sezone ću nastojati da odbranim zvanje najboljeg u konkurenciji amatera karting lige Srbije – rekao je Vukašin Pavlović.

KL Srbije finale Jagodina

KL Srbije finale Jagodina

Organizator karting lige Srbije takođe nije krio radost po završenoj sezoni.

– Ova sezona ostaće zabeležena po mnogo čemu, a prevashodno po velikom broju takmičara, drugim rečima 57 amatera iz Srbije borilo se za zvanje najboljeg. Drugo, svaki vikend bio je u znaku neophodnih mera predostrožnosti usled pandemije korona virusa. Posle svega mogu biti zahvalan svim takmičarima, ali i članovima Karting centra Jagodina koji se dali maksimalan doprinos i zahvaljujući njima uspeli smo da završimo sezonu na najbolmji mogući način. Sledi pauza pa pripreme za narednu – rekao je Saša Milosavljević prvi čovek Karting centra Jagodina.

Tagovi: ,

Odgovor na Vukašinu Pavloviću karting liga Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *