MENI

Istaknute funkcije nove Mercedes-Maybach S-Klase

mobilabPost

Usluge autonomne mobilnosti u ruralnim područjima

AR Stelvio Serije 1 Stojanov doo (1)

23. 11. 2020. Comments (0) Views: 1733 Alfa Romeo, Industrija

Alfa Romeo Stelvio serije 1 stil i elegancija je pokretu

U godini obeležavanja jubileja 110 godina Brenda Alfa Romeo,velikih110 godina obeleženih tehnološkim inovacijama, sportskim uspesima i nezaboravnim kreacijama na četiri točka predstavljamo vam novitet na našem tržištu Alfa Romeo Stelvio Serije 1.

Put od 110 godina postojanja Alfa Romeo (od 1910-2020. godine),kombinacija je međunarodne popularnosti brenda, motora, tehnologije, adrenalina, istorije i zabave, a veliki broj zaljubljenika i pasioniranih vozača širom sveta najbolja su preporuka.Tokom ove godine priređene su mnogobrojne aktivnosti sa ciljem proslave rođendana, lansiran je i novi logo koji koji sažima snagu brenda, onu jedinstvenu sposobnost da spoji tehnologiju, užitak vožnje i lepotu.

Velika nam je čast da ovaj novitet na tršištu upravo predstavimo mi, da STOJANOV d.o.o. podelimo sa vama sve detalje i lepote ovog modela i u Srbiji. Naša auto kuća apsolutni je lider na tržištu kada je u pitanja prodaja modela Alfa Romeo, s ponosom ističemo da je poseban akcenat ovog uspeha na „Quadrifoglio“ verziji koji predstavlja ekskluzivnu ponudu modela Giulia i Stelvio.
Alfa Romeo Stelvio Serije 1

Konstruisanje i način izrade, u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom, doveli su do redizajnirane i reorganizovane centralne konzole.

AR Stelvio Serije 1 Stojanov doo (7)

AR Stelvio Serije 1 Stojanov doo (7)

Redizajnirana, centralna konzola ima novu ručicu menjača obloženu kožom koji pruža udobnost i daje snagu dok menjate brzine. Navi 8,8 inča touchscreen i 7 inča displej putnog računara Vam omogućavaju da vidite važne podatke u vezi vožnje, kao i sva upozorenja -obaveštenja koja će se brzo i lako prikazati, bez potrebe da skrećete pogled.

U korak sa tehnologijom -novi bežični punjač je zgodan i dostupan za one koji su uvek u pokretu. Nema više žica i kablova. Samo postavite Vaš pametni mobilni telefon na postolje za punjenje i za tren ćete biti na 100%. Pažljivo odabrani detalji i vrhunski materijali rade zajedno kako bi spojili čoveka i mašinu kao nikada ranije.

Serija 1 –nudi vam 2 Nova paketa opreme

VELOCE za motore 2.0 benzinski 280 KS AT8 I 2.2 dizel 210 KS AT8

SPRINTza motore 2.0 benzinski 200 KS AT8 ,2.2 dizel 190 KS AT8,

Na već postojeće pakete opreme. STELVIO SERIJE 1 nudi Vam NIVO AUTONOMNE VOŽNJE2

U doba tehnologije, novi Alfa Romeo Stelvio je usavršio umetnost pronalaska balansa između strasnog uživanja u vožnji sa rukama na volanu i vrhunskih sistema automatizovane vožnje postizanjem drugog nivoa autonomne vožnje. Uvek sa vama, s posebnom pažnjom na svoje putnike na raspolaganju su Vam:
Aktivni sensor mrtvog ugla
Senzor promene trake
Aktivni adaptivni tempomat
Pomoć pri dugim vožnjama
Sistem za čitanje saobraćajnih znakova
Pomoć prilikom gužvi u saobraćaju

Karakteristike test vozila koje vidimo u kadrovima fotografija i video klipa -Alfa Romeo Stelvio Veloce 2.0 280ks AT8 Q4 su:
Link sa promo video spotom AR Stelvio S1 : https://we.tl/t-uAT7gmqNdGLinksa foto galerijom : https://we.tl/t-APkgFiRBhO nama

Naš servisno-prodajni centar osnovan je 1976. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja Autoservis Stojanov. U toku svog poslovanja, konstatnim ulaganjem u naše kadrove i kvalitet servisnih usluga, postali smo pouzdan partner i ovlašćeni dilerbrendova Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Honda na teritoriji Vojvodine.STOJANOV DOO,

Adresa : Zrenjaninski put br 16 Novi Sad Telefon : 021/2100-490
www.stojanov.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *