MENI
Jovan Lazarević Bekinac Monca 19. X 2019

Laurini pobednik poslednje trke Lazarević na cilj stigao 11.

Kopa(o)nička magla i blato za najspremnije

28. 10. 2019. Comments (0) Views: 897 Autosport, Offroad

Trofej Beograda 2019 Vladimiru Zagorcu

Sportski auto moto savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i ove sezone više nego uspešno realizovao je takmičenje terenskih vozila Trofej Beograda 2019 u režiji kluba Plumrace. Ove godine prestižni pehar koji daruje Sekratarijat osvojio je Vladimir Zagorac aktuelni sekretar Sportskog auto moto saveza Beograda.

Maja Zagorac najuspešnija u disciplini vazdušni pištolj

Maja Zagorac najuspešnija u disciplini vazdušni pištolj

Ljubiteljima terenske vožnje, a pre svega prirode u ovosezonskom izdanju realizacije takmičenja Trofej Beograda 2019 veremenski uslovi su i te kako išli na ruku, i ako se radilo o poslednjem vikendu oktobra. Posle radne nedelje svi su sa nestrpljenjem čekali da startuju i bore se za Trofej. Još u petak 25. X 2019. ekipe su bile spremne, kako bi sutradan počele od strane Žiče da osvajaju vrh planine Stolovi. Discipline su smenjivale jedna drugu, a napetost i neizvesnot su rasli, u vrlo kontrolisanim uslovima. I pored opravdane želje da svako ko ućestvuje kani i da pobedi, čitavi družinu, tačnije sve ekipe krasio je fer plej. Slobodno se može reći da su uživali i znale aplauzom da nagrade svaki dobar potez, tačnije predstavnika ekipe koji je bio najbrži, naprecizniji, najspretniji za volanom terenskog vozila. Kako se dan bližio kraju, a krajem oktobra obdanica traje do nekih 18 časova, tako su se i ekipe trošile, ali nisu gubile nadu da će baš oni podići visoko pehar i nazdraviti sa konkurencijom posle proglašenja.

Ručak u prirodi neprocenjivo

Ručak u prirodi neprocenjivo

Drugog dana izazov je bio Goč, po priči mlađi brat Kopaonika, a opet u potpunosti svoj. Ekipe su krenule opet od Žiče i spustile se preko vrha u prelepu Vrnjačku banju, našem najpoznatijem banjskom lečilištu, mestu domačinu unazad dve sezone našem najstarijem i naprestižnijem takmičenju Srbija reliju. Posle sabiranja bodova osvojenih u četiri discipline Vladimir Zagorac je slavio sa samo dva poena prednosti u odnosu na Milivoja Kocića, odnosno za tri više od treće plasiranog Nenada Kravića.

Ispit spretnosti u MX parku Trešnjari 1

Ispit spretnosti u MX parku Trešnjari 1

Plasaman

1. Vladimir Zagorac – Maja Zagorac 17 poena, 2. Milivoje Kocić – Sanja Kaloperović 15 poena, 3. Nenad Kravić – Ana Miljković 14 poena, 4. Deja Andrić – Đorđe Andrić 13 poena, 5. Dejan Stevanović – Sanja Gojković 12 poena, 6. Vladica Šljivić – Snežana Šljivić 10 poena, 7. Ivan Fišić – Miloš Radenković 9 poena, 8. Dejan Jablanović – Vukašin Jablanović 9 poena…

  • Takmičarsko vozilo organizatora
  • Disciplina pucanje iz vazdušnog pištolja
  • Ispit spretnosti u MX parku Trešnjari
  • Ispit tačnosti
  • Jedna od takmičarskih disciplina
  • Vrh Stolova

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *