MENI
toyota-lexus ad 3

Toyota je započela testiranje autonomne vožnje na javnim putevima...

Opel Corsa

Nova Opel Corsa prvak aerodinamike: Za manju emisiju i...

Mercedes-Benz G-Klasa

6. 08. 2019. Comments (0) Views: 1902 Industrija, Mercedes-Benz, Offroad

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je dve Mercedes-Benz G-Klase kompaniji Primero Rent a Car d.o.o. Po prvi put se ova Mercedes-Benz zvezda može pronaći u ponudi rent-a-car kompanije.

G-Klasa, luksuzno terensko vozilo brenda Mercedes-Benz već dugo se smatra ikonom dizajna. Na putu i van njega, u bilo kojim uslovima vožnje, ovo terensko vozilo zadivljuje svojim performansama, najnovijim sistemima podrške, izvanrednom upravljivošću i bezbednošću. Slaveći ove godine 40 godina od prve verzije nastale 1979. godine, G-Klasa je bila i ostala – moćna i efikasna.

Mercedes-Benz G-Klasa (2)

Mercedes-Benz G-Klasa (2)

Prepoznatljivi spoljašnji izgled ističe bezvremenost ovog modela, dok moderni enterijer naglašava komfor i udobnost. Sa karakterom terenskog vozila i vrhunskom luksuznom opremom, G-Klasa je uvek kombinovala dva ekstrema u harmoničnu simbiozu.

Specifikacija za G-Klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta, već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu. Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Van puta, čvršća je u držanju pravca i laka za vožnju.

Ona nije samo serija putničkog automobila sa najdužim rokom proizvodnje u istoriji brenda Mercedes-Benz, već i predak svih terenskih automobila koji nose trokraku zvezdu – zbog toga svi modeli terenskih vozila Mercedesa imaju veliko G u svom nazivu.

Po prvi put u Srbiji, Primero Rent-a-Car poseduje u svom portfoliju dve G-Klase koje su dostupne u okviru SELECTION flote.

Mercedes-Benz G-Klasa

Mercedes-Benz G-Klasa

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je lider u oblasti iznajmljivanja vozila. Kao nosilac Europcar franšize za Srbiju i Crnu Goru, ponudom velikog broja modela vozila, među kojima su i brojna Mercedes-Benz vozila različitih klasa, Primero Rent a Car nudi premijum rent a car usluge.

Posebnu pažnju zavređuje SELECTION flota koja se sastoji se od izuzetnog asortimana prestižnih automobila vrhunskih proizvođača, među kojima se posebno izdvaja brend Mercedes-Benz. Pored tradicionalnih modela limuzina C-Klase i E-Klase, modernog Mercedes-Benz GLC Coupe modela i praktične V-Klase, SELECTION flota danas može da se pohvali i sa dve atraktivne G-Klase. Više informacija o ovoj floti dostupno je na https://www.europcar.rs/najam-luksuznih-vozila

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *